Haberler

Bünyan, Marka Kentin Marka İlçesi Olacak

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu; alt ve üst yapıda atılan adımlar ve yapılan yatırımlar ile Kayseri’nin adından sıkça bahsettiren Bünyan’ın Marka Kentin marka ilçesi olmasını hedefliyor ve bu doğrultuda çalışıyoruz” dedi.

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ; alt ve üst yapıda atılan adımlar ve yapılan yatırımlar ile Kayseri'nin adından sıkça bahsettiren Bünyan'ın Marka Kentin marka ilçesi olmasını hedefliyor ve bu doğrultuda çalışıyoruz" dedi.

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu doğalgaz içme suyu ve elektrik kablolarının yer altına alınması çalışmalarında nerdeyse son gelindiğini ifade ederek yeni proje ve gelişmelerin müjdesini verdi.

Yeni Devlet Hastanesi ve Bünyan Tarih Müzesi Hayırlı Olsun

Başkan Şinasi Gülcüoğlu ilçenin bir sağlık üssü olması için adımlar atıldığını bu çerçevede de Bünyan'a yeni bir devlet hastanesi yapılacağını belirtti. Başkan Gülcüoğlu ayrıca hazırlanan projeyle Bünyan Eğitim, Kültür ve Tarih Müzesi projesinin onaylandığının müjdesini verdi.

Başkan Gülcüoğlu yaptığı değerlendirmede;" . İnşallah bu yıl 9 halı saha ve 13 çocuk parkını daha hizmete sunacağız. Bir aksaklık yaşanmadığı taktirde doğalgaz kullanımı bu kış başlıyor. Bu yıl 45 bin metre toplamda ise 70 bin metreye yakın elektrik kablosu yer altına alındı. İçme suyu projemiz, arıtma tesislerimiz yeni su depoları, sıcak asfalt çalışmaları hepsi İnşallah kısa sürede tamamlanıyor ve değerli hemşehrilerimizin hizmetine sunuyoruz. Bünyan Eğitim Kültü ve Tarih müzesi için İl ve ilçe Milli Eğitim Müdürlükleriyle yürütülen projemiz onaylandı buda hayırlı olsun. Yeni Devlet Hastanemiz TOKİ konutları, Sanayi sitesi hızla ilerliyor. Her şeyin en güzelini hak eden hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şinasi Gülcüoğlu Kayseri Bünyan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title