Haberler

Bünyan Kişisel Gelişimle Gelişiyor

Bünyan Belediyesi Eğitim faaliyetlerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Bünyan Belediyesi Eğitim faaliyetlerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Eğitim ve eğitimcinin her zaman yanında olan Bünyan Belediyesi bu alanda ilçe kamu kurumlarına destek olmayı sürdürüyor.

Orta Anadolu Kalkınma ajansı 2015 yılı Teknik Destek Programı kapsamında Bünyan Kaymakamlığı, İlçe Gıda,Tarım ve hayvancılık İl Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortak olarak hazırlan ve Bünyan Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen olan "BÜNYAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM KİŞİSEL GELİŞİMLE GELİŞİYOR"" başlıklı Etkili iletişim, sunum teknikleri, diksiyon konularını içeren eğitim faaliyetinin açılış töreni yapıldı.

Programın açılış törenine Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Özbay, Ortaanadolu Kalkınma Ajansı Program Yönetim Birimi Uzmanı Erdinç Çanakçı ve Proje Koordinatörü Mesut Erer ve çok sayıda öğretmenin katılımıyla gerçekleşti.

Açılışta konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Özbay, Öğretmen; okul sisteminin en

stratejik öğelerinden biridir. Bu nedenle öğrencilerin daha yaratıcı ve verimli yetiştirilebilmeleri için daha nitelikli öğretmene gereksinim vardır bu nedenle söz konusu eğitimi önemsediklerini ve yeni eğitim ve öğretim yılının tüm öğretmenlerimize hayırlı olmasını temenni etti.

Başkan Şinasi Gülcüoğlu ise gelecekteki Türkiye'nin öğretmenlerin ellerinde yükseleceğini belirterek, geleceğin Türkiye'si oluşturulurken öğretmemelere düşen görevlere dikkat çekti. Başkan Gülcüoğlu" Ülke olarak hedeflerimize ulaşmamız nitelikli, donanımlı, milli ve manevi değerlerine bağlı nesillerin yetişmesiyle mümkündür. Bu noktada siz değerli eğitimcilerimize büyük görevler düşüyor. BU güne kadar olduğu gibi bundan sonrada ülke ve millet için üzerinize düşeni yapacağınızdan şüphem yok. Bu duygu ve Düşüncelerle yeni eğitim ve öğretim yılının tüm öğretmenlerimize hayırlı olmasını temenni ederim" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Bünyan Belediyesi Şinasi Gülcüoğlu Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title