Haberler

Bünyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Veda Yemeği

Bünyan İlçesine bağlı Elbaşı Beldesindeki Şehit Jandarma Er Zafer Akkaş İlk ve Orta Okulu Müdürü olarak görev yapan Beşir Elibol’a mesleğindeki 40’ıncı yılını doldurması ve emekliye ayrılacak olması nedeniyle Elbaşı Kasabası, Pınarbaşı Mevkii’nde bir veda yemeği düzenlendi.

Bünyan İlçesine bağlı Elbaşı Beldesindeki Şehit Jandarma Er Zafer Akkaş İlk ve Orta Okulu Müdürü olarak görev yapan Beşir Elibol'a mesleğindeki 40'ıncı yılını doldurması ve emekliye ayrılacak olması nedeniyle Elbaşı Kasabası, Pınarbaşı Mevkii'nde bir veda yemeği düzenlendi.

Veda yemeğine Bünyan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Başara, Bünyan İlçe Jandarma Komutanı Kadir Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Özbay, Elbaşı Jandarma Karakol Komutanı Alaaddin Yenikomşu, Okul müdürü Beşir Elibol ile okulda görev yapan öğretmenler katıldı.

Söz konusu yemekte konuşan Bünyan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Özbay emeklerinden dolayı okul müdürü Beşir Elibola teşekkür ederek bundan sonraki yaşamında başarılar diledi. Yemeğin ardından protokol heyeti Elbaşı Jandarma Karakol Komutanı Alaaddin Yenikomşu'yu makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Elbaşı Bünyan Yerel Haberler

title