Haberler

Bünyan'da Enerji Nakil Hatları Yer Altına Alınıyor

Bünyan Belediyesi ve KCETAŞ işbirliğinde Hastane Caddesi ve Köprü meydanında elektrik hatları yer altına alınıyor. Geçen yıl Mehmet Özcan Caddesi bu yılda Borus mevkiinde elektrik hatları yer altına alınmıştı. Şimdi ise Hastane caddesinde elektrik hatları yer altına alınıyor. Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu bu yıl ana arterlerin tamamında havai hatların yer altına alınacağını belirtti.

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu başlatılan çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alıp esnaf ziyaretinde bulundu. Başkan Gülcüoğlu;" Borus mevkiinde havai hatların yer altına alınmasına başlanmıştı. Bugünde hastane caddesinde çalışmalar başladı ve şuanda ilk etapta 500 metrelik enerji nakil hattı yer altına alınıyor. İnşallah bu yıl ana arterlerin tamamında havai enerji nakil hatları yer altına alınmış olacak. Daha sağlıklı daha modern daha güzel bir alt yapı ve Bünyan ortaya çıkacak" dedi.

Esnaf ve vatandaşlardan alt yapı çalışmalarına tam destek

Esnaf ziyaretlerinde bulunan Başkan Gülcüoğlu'na Bünyanlı vatandaş ve esnaflardan da tam destek gelirken, her hizmetin bir zorluğu olduğunu rahata günlere kavuşmak için sabırlı olmak gerektiğine vurgu yaptılar. İlçe sakinlerinden Çetin Aslan" bu alt yapı çalışmalarının çok daha önce yapılması gerekiyordu" ifadelerinde bulundu.

Görüntü kirliği zaman zaman da tehlike arz eden elektrik hatları, modern bir kente yakışır şekilde yer altına alınıyor. Yapılan çalışma ile ayrıca elektrik kaynaklı oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçilirken, sokaklarda ki aydınlatma sistemleri de yenilenmiş olacak.

Doğalgazın tamamlanması, asbestin sökülmesi, kanal ve kanalizasyonu ile enerji hatalarının yer altına alınmasının ardından alt yapı anlamında tamamlanan ana arterlerin Mehmet Özcan Caddesi ve TOKİ'de olduğu gibi sıcak asfaltla kapatılması planlanıyor. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bünyan Belediyesi Şinasi Gülcüoğlu Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title