Haberler

Bünyan Belediyesi Şehitlerin Adını Yaşatmaya Devam Ediyor

Bünyan Belediyesi şehitlerine sahip çıkmaya devam ediyor.

Bünyan Belediyesi şehitlerine sahip çıkmaya devam ediyor. Kısa süre önce yapımı tamamlanan spor alanı ve çocuk parkına Şehit Ayhan Işık'ın ismini veren Bünyan Belediyesi, Yeni Süksün Mahallesinde açılışı gerçekleşen yeni parkada Yeni Süksünlü Şehit Mustafa Durna'nın adını verdi.

Her hafta bir açılış parolasıyla dev hizmetleri bir bir Bünyanlılarla buluşturan Bünyan Belediyesi Yeni Süksün Mahallesinde yapımı kısa süre önce başlayan Şehit Mustafa Durna parkını mahalle sakinlerinin hizmetine açtı. Yoğun bir katılım ile gerçekleşen açılışa Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, AK Parti Bünyan İlçe Teşkilat Başkanı Savaş Gökçe, Belediye Meclis Üyeleri, Şehit Mustafa Durna'nın yakınları, belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Düzenlenen açılış töreninde konuşan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, geç kalınmış hizmetlerin ivedilikle vatandaşlarla buluşturulması için gayret ettiklerini ve bu gayretlerin sonucunda hizmetlerin bir bir Bünyanlılarla buluştuğunu söyledi.

Başkan Gülcüoğlu son zamanlarda yaşana terör olaylarına değinerek; "Değerli hemşehrilerim malumunuz yeni bir seçim yapıldı ve seçimin hemen akabinde üzerimizde karanlık oyunlar oynayan dış güçler ülkeyi yeniden kan gölüne çevirmeye başladılar. İstikrarı bozmaya başladılar, ülkeyi kaos ortamına sokmaya başladılar. İnanıyorum bu karanlık odaklar istediklerini alamayacaklar, ben biliyorum ki Süksünlü kardeşlerim buna izin vermeyeceklerdir" dedi.

Malumunuz yeni yasayla birlikte beldelerimiz ilçe belediyelerine bağlandı. Bu yasayla birlikte hizmetlerin birer birer arttığını hepimiz biliyor ve görüyoruz. İnşallah bu hizmetler ilerde daha fazlasıyla, sizin arzu ettiğiniz istediğiniz şekliyle sizlere gelecek. Bu çerçevede bizlere destek verdiniz Allah razı olsun diyorum. Burada Şehit kardeşimiz evladı vatanımız Mustafa kardeşimizin adını verdiğimiz bir parkı sizlere hediye edeceğiz. Bu vesileyle buradan tüm şehitlerimizi, bütün vatan evlatlarımızı minnet ve rahmetle yeniden anıyoruz. Açtığımız bu tesisin Süksünlü kardeşlerimize, sevgili çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyor hepinizi saygıyla selamlıyorum.

Yapılan konuşmaların ardından Şehit Mustafa Durna parkı dualarla hizmete açılırken vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Şinasi Gülcüoğlu katılımcılarla tek tek yakından ilgilenerek isteklerini dinledi. Vatandaşlar ise yapılan hizmetlerin kendilerini memnun ettiğini ifade ederek, başta başkan Şinasi Gülcüoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini bildirdiler. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bünyan Belediyesi Şinasi Gülcüoğlu Mustafa Durna Süksün Yerel Haberler

title