Haberler

Bünyan Belediyesi Köprübaşı Mahallesi'ni Yeniliyor

Bünyan Belediyesi Köprübaşı Mahallesi’nde bozuk yolların onarılması, yeni yolların açılması ve ham yolların kilitli parkeyle yeni, kullanışlı ve daha sağlıklı bir hale gelmesi için çalışmalarına başladı.

Bünyan Belediyesi Köprübaşı Mahallesi'nde bozuk yolların onarılması, yeni yolların açılması ve ham yolların kilitli parkeyle yeni, kullanışlı ve daha sağlıklı bir hale gelmesi için çalışmalarına başladı.

Bünyan Belediyesi, ilçe genelinde başlatmış olduğu yol yapım çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Bu kapsamda ilçe merkezinde Cumhuriyet Mahallesi ve Sümer Mahallesi'nde çalışmalarını sürdüren Bünyan Belediyesi, yeni bağlanan belde ve mahallelerde hizmete ara vermeden devam ediyor. Bu yıl içinde 200 bin m2'ye yakın yol yapımı için kolları sıvayan Bünyan Belediyesi, bu doğrultuda Köprübaşı Mahallesi'nde çalışmalarına başladı.

Yeni 'Şehircilik Yası' ile hizmet sınırları genişleyen ve 44 mahalleye hizmet vermeye başlayan Bünyan Belediyesi, yeni bağlanan mahallelerde yaşayan vatandaşların merkezde verilen hizmetlere ulaşması için çalışıyor. Büyük Tuzhisar, Burhaniye, Dagardı, Ekinciler, Elbaşı, Emirören, Girveli, Güllüce, Hazarşah, İğdecik, Karacaören, Karahıdırlı, Karakaya, Kardeşler, Koyunabdal, Sultanhanı, Sıvgın, Yağmurbeyli, Yeni Süksün, Ağcalı, Samağır, Karadayı, Köprübaşı, Kösehacılı, Akmescit ve Yünören mahallerini bu yılki programına alan Bünyan Belediyesi, Köprübaşı Mahallesi'nde de yol yapım çalışmalarına başladı.

Daha önce Ağcalı Mahallesi başta olmak üzere birçok bölgede çalışmalara başlayan ve bu bölgelerde büyük ölçüde çalışmalarını tamamlayan Bünyan Belediyesi, Köprübaşı Mahallesi'nde de bozuk yolların onarılması, yeni yolların açılması ve ham yolların kilitli parkeyle vatandaşların daha rahat kullanabileceği, yeni ve daha sağlıklı bir hale gelmesi için çalışıyor.

Yapılan hizmetler ile Bünyan'da yol sorununu kalıcı olarak ortadan kaldırmayı hedefleyen Bünyan Belediyesi, Köprübaşı Mahallesi'nde başlattığı çalışmaları kısa sürede tamamlayarak, programı dahilindeki mahallelerle hizmete devam edecek. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Mahallesi Bünyan Belediyesi Köprübaşı Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

Amet doğanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu haber ile ilgili yapmak istediğiniz yorumunuz.alyapı istyoruz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title