Haberler

Bünyan Belediyesi 15 Farklı Mahallede Çalışıyor

Bünyan Belediyesi ilçenin 15 farklı mahallesinde altyapı, çevre düzenlemeleri, meydan düzenleme çalışmaları yol yapımı ve park inşaatlarına devam ediyor.

Bünyan Belediyesi ilçenin 15 farklı mahallesinde altyapı, çevre düzenlemeleri, meydan düzenleme çalışmaları yol yapımı ve park inşaatlarına devam ediyor.

Bünyan Belediyesi 2015 yılı programı dahilinde ilçede genelinde başlattığı değişim ve dönüşüm atağına hız kesmeden devam ediyor. İlçenin 5 farklı mahallesinde yeni park inşatları ve mesire alanı yapımı işi devam ederken. Fen işleri'ne bağlı ekiplerde ilçenin farklı mahallelerinde yol bakım onarım ve yeni yolların inşaat işlerini sürdürüyor. Kapanan 7 belde belediyesi ile en çok belde belediyesi kapanan ilçe konumunda olan ve 13 mahalleden 44 mahalleye hizmet vermeye başlayan Bünyan Belediyesi geçmişin borç yükünden de kurtulmasıyla birlikte ilçeyi yeniden inşa etmek için kolları sıvadı. 2015 yılı programı dahilinde yapılan ve yapılacak olan hizmetler hakkında bilgi veren Başkan Şinasi Gülcüoğlu, amaçlarının bu yıl içersinde temel eksiklerin büyük bir kısmını tamamlamak olduğunu ifade etti. Başkan Şinasi Gülcüoğlu, Bünyan'ın 150 yılı aşkın bir belediyecilik geçmişi olmasına rağmen alt ve üst yapıda birçok eksiğin olduğuna ve kısa sürede bunları kalıcı olarak ortadan kaldırmak için adımlar attıklarına dikkat çekti. Başkan Şinasi Gülcüoğlu: "Hemşehrilerimizin temel belediyecilik hizmetlerinden tam anlamıyla yaralanması ve hizmetlere zamanında ulaşabilmesi için attığımız adımların yanı sıra ilçenin çehresini değiştirecek hizmetleri hemşehrilerimizle buluşturmak için girişimlerimiz sürüyor. İnşallah bu yıl doğal gaz yatırımının altyapısına başlanacak. Bununla birlikte Bünyan Sanayi sitesi için ilk adımları attık. İlçemizde aspesli su hatları yenileniyor. Meydan düzenlemeleri başladı ve halen devam ediyor. Bu yıl için programımızda olan 400 bin metrekareye yakın yol ve kilitli parke çalışması birçok mahallemizde tamamlanmakla birlikte hali hazırda ekiplerimizin farklı mahallelerimizde çalışmaya devam ediyor. Pınarbaşı mesire alanımızda yenileme çalışmaları sürerken Karakaya mesire alanı inşaatında başladık. İnşallah bu projeler tamamlandığında modern herkesin kullanabileceği nezih 2 yeni mesire alanını ilçemize kazandırmış olacağız. Bununla birlikte üçüncü mesire alanı projesi olan Elbaşı mesire alanı inşaatı da kısa süre sonra başlayacak" dedi.

Daha önce yapımına başlanan 5 yeni parktan birisi olan Camicedid Mahallesi Baha Turan Parkı'nın bu 1 Ağustos Cumartesi günü açılacağını belirten Başkan Şinasi Gülcüoğlu: "İlçemizde sadece çocuk oyun grubundan ibaret olan park anlayışını değiştirerek vatandaşlarımızın günün her saatinde kullanabilecekleri modern park alanları inşa ediyoruz. İçerinde futbol ve basketbol sahalarının bulunduğu yürüyüş yolarlının yer aldığı adeta bir spor kompleksini andıran park alanlarını vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Camicedid mahallemizde kısa süre önce başladığımız Baha Turan Parkımızı açıyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde yine Şehit Ayhan Işık Çocuk Parkı ve Spor kompleksini de hemşerilerimizin hizmetine sunacağız" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bünyan Belediyesi Şinasi Gülcüoğlu Yerel Haberler

title