Haberler

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu'ndan Polis Memuru Mehmet Doğan'a Geçmiş Olsun Ziyareti

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, geçtiğimiz hafta Diyarbakır’ın Sur ilçesinde terör örgütü ile girilen çatışmada yaralanan ve Ankara GATA’ da yatmakta olan Bünyanlı özel harekât polisi Mehmet Doğan’ı ziyaret etti.

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, geçtiğimiz hafta Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü ile girilen çatışmada yaralanan ve Ankara GATA' da yatmakta olan Bünyanlı özel harekat polisi Mehmet Doğan'ı ziyaret etti.

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, güvenlik güçlerince Diyarbakır'ın Sur ilçesinde kalleş terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlarda yaralanan özel harekat polisi Mehmet Doğan'a tedavi gördüğü askeri hastanede geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Gülcüoğlu, yaralı polis memuru Mehmet Doğan ve ailesiyle bir süre sohbet ettikten sonra geçmiş olsun dileklerini ileterek hastaneden ayrıldı.

Başkan Şinasi Gülcüoğlu, hastane çıkışı yaptığı açıklamada; "Mehmet gibi yiğitlerimiz olduğu sürece tasmasını kimlerin tuttuğu herkesçe malum olan çocuk katilleri, vatan hainleri asla ve kat'a emellerine ulaşamayacaklar" dedi.

Başkan Gülcüoğlu;" Malumunuz Doğu ve Güneydoğu'da yıllardır süre gelen kardeşliğe nifak sokmak isteyen katiller ve destekçilerine yönelik büyük çaplı bir temizlik operasyonu yapılıyor. İnşallah bu temizlik operasyonlarının sonuna da gelindi. Şehit kanlarıyla sulanmış bu topraklarda asla hain ve zalimlere yer olmadı. Bundan sonrada olmayacak. Kahraman Mehmetçiğimiz, güvenlik güçlerimiz şeref yoksunu taşeron katillere gereken karşılığı veriyor ve onlara bu topraklar üzerinde barınamayacaklarını gösteriyor. Hendekçi kalleşlere yönelik yapılan operasyonlarda yaralanan hemşerimiz özel harekat polisi Mehmet Doğan'ı ziyaret ettik. Rabbim kendisine acil şifalar versin. Yapılan operasyonlarda şehitler verdik. Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum" diye konuştu.

Başkan Gülcüoğlu, terör destekçilerine de sert tepki göstererek : " Dış güçlerin maşası olan terör örgütü tarafından düzenlenen ve milletimizin birliğine, ülkemizi bütünlüğüne yönelik bu hain saldırıları hiçbir zaman amacına ulaşamamıştır, bundan sonra da ulaşamayacaktır. Yeni Türkiye'yi Orta Doğu ülkeleriyle ya da eski Türkiye ile karıştıran karanlık odaklar ve maşası olan katiller unutmasın ki tarihi nice kahramanlıklarla dolu olan bu millet 7'den 70'e her ferdiyle vatanına, bayrağına, birliğine, dirliğine ve bütünlüğüne uzanan her eli kırmasını bilmiştir. Doğu ve Güney Doğuyu yaşanmaz hale getiren; camileri yakıp, okulları bombalayan kalleşlerin arkasındaki güçler kafasını kuma sokmakla kendilerini gizlediklerini zannetmesinler. Unutmasınlar ki kanla beslenen ve çocuk kadın demeden saldıran kuduz köpekleri bir gün tasmalarından kurtularak kendilerini de bulacak" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şinasi Gülcüoğlu Mehmet Doğan Diyarbakır Bünyan Yerel Haberler

title