Haberler

Bunalıma Giren Genç Kendini Vurdu

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde ailesiyle tartışıp, sinir krizi geçirdiği belirtilen 24 yaşındaki Ö.T., evdeki av tüfeğini kapıp otomobille mesire alanına gitti.

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde ailesiyle tartışıp, sinir krizi geçirdiği belirtilen 24 yaşındaki Ö.T., evdeki av tüfeğini kapıp otomobille mesire alanına gitti. Gencin arkadaşlarıyla birlikte kendisini takip eden aile bireyleri, karnına dayadığı silahı bırakmayan Ö.T.'yi vazgeçirmeye çalıştı. İddiaya göre bir arkadaşı silahı elinden almak için hamle yaptığı sırada tüfeğin tetiğini çeken Ö.T., ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Ö.T., tedaviye alındı.

Ekşiliyurt Mahallesi'nde oturan ve bir süredir psikolojik sıkıntılar yaşadığı belirtilen, üç kardeşin en büyüğü Ö.T., iddiaya göre ailesiyle tartıştı. Sinir krizi geçirdiği belirtilen Ö.T., evdeki av tüfeğini alıp, koşarak otomobile bindi. Bunun üzerine seracılık yapan baba E.T. (53) ile bir hastanede temizlik görevlisi anne K.T. (45), sinir krizi geçiren gencin 4 arkadaşlarıyla birlikte Ö.T.'nin peşinden başka bir araçla gitti.

Yaklaşık 6 kilometre gittikten sonra Tepearası Mahallesi Günnüklük Mevkii'nde aracı durduran Ö.T., av tüfeğini karnına dayadı. Peşinden gelen ailesi ve arkadaşları Ö.T.'yi ikna etmeye çalıştı. Çabalarına rağmen Ö.T.'nin ikna olmadığı, arkadaşlarından V.K.'nin silahı almak için hamle yaptığı sırada tüfeğin ateş aldığı belirtildi.

Anne, baba ve arkadaşlarının gözleri önünde kanlar içinde yere düşen Ö.T.'nin bu hareketiyle şoke olan yakınları, sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ambulansla Ö.T.'yi Ortaca Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedavisi süren Ö.T.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Gencin aşırı kan kaybı nedeniyle arkadaşları Ö.T. için sosyal medya üzerinden kan bağışı çağrısı yaptı.

Soruşturma başlatan jandarmanın, olay yerinde bulunanlardan anne, baba ve Ö.T.'nin dört arkadaşının ifadesine başvurulduğu belirtildi. Ö.T.'nin yaz aylarında otellerde çalıştığı, kışın ise babasına yardım ettiği öğrenildi. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ortaca Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title