Haberler

IF Performance Hall ve Laym Lounge ile eğlenceyi katlayacak

Güncelleme:

Bulvar 216, iyi müziğin adresi If Performance Hall ve dünya mutfağından eşsiz lezzetleri DJ performansları ile sunan "Laym Lounge" ile Anadolu yakasının yeni eğlence merkezi olacak.

Dünyanın en iyi müzik festivallerinin ambiyansını İstanbullu müzikseverlerin ayağına getiren Bulvar 216'daki If Performance Hall, Yeni Türkü, Cem Adrian, Ayhan Sicimoğlu ve Mabel Matiz gibi isimlerin performanslarına ev sahipliği yapacak.

Bulvar 216'daki en renkli mekanlardan Laym Lounge, Ozan Doğulu, Ozan Çolakoğlu, Erdem Kınay, Doğukan Manço, Öykü Serter ve Ece Seçkin gibi isimlerin DJ performanslarıyla da eğlence hayatına yepyeni bir soluk getirecek.

Türkiye'nin ilk konsept yeme-içme destinasyonu olan Bulvar 216, İstanbul'un müzik ve eğlence hayatına yepyeni bir soluk getiriyor. Bulvar 216, son dönemde iyi müziğin adresi olarak büyük beğeni kazanan popüler mekanlardan If Performance Hall ve dünya mutfağından enfes lezzetler eşliğinde DJ performanslarıyla gecelere renk katan "Laym Lounge" ile Anadolu yakasının yeni eğlence merkezi olacak.

Ankara'nın ardından İstanbullu müzikseverlerle ilk kez Bulvar 216'da buluşan If Performance Hall, ağustos ayından itibaren Yeni Türkü, Cem Adrian, Ayhan Sicimoğlu, Erkin Koray ve Mabel Matiz gibi isimlerin performanslarına ev sahipliği yapacak. Böylece dünyanın en iyi müzik festivallerinin ambiyansı, Bulvar 216'daki If Performance Hall ile İstanbullu müzikseverlerin ayağına gelecek.

Bulvar 216'da, Ataşehir'lilere yeni bir eğlence anlayışı sunacak Laym Lounge, uzun yıllar eğlence hayatında faaliyet gösteren Cenan Can, Özcan Okur ve Baransel Gönül gibi deneyimli isimlerin imzasını taşıyor. Dünya mutfağından lezzetleri özenle hazırlayıp sunan Laym Lounge, cumartesi akşamları da Ozan Doğulu, Ozan Çolakoğlu, Erdem Kınay, Doğukan Manço, Öykü Serter ve Ece Seçkin gibi isimlerin sergileyecekleri DJ performansları ile misafirlerine müzik ziyafeti yaşatacak.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Ozan Doğulu Cem Adrian Yeni Türkü Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title