Haberler

    Bulutistan Kimdir?

    Wise TV'ye konuşan Bulutistan Genel Müdürü Orçun M. Özalp, Bulutistan hakkında bilgi verdi.

    Wise TV'ye konuşan Bulutistan Genel Müdürü Orçun M. Özalp, Bulutistan hakkında bilgi verdi.

    Dünyanın önde gelen teknoloji şirketleri; Microsoft, HPE, Netapp, Veeam, IBM ile iş ortaklığı bulunan Bulutistan'ın Genel Müdürü Orçun M. Özalp, Bulutistan markasından bahsetti. İstanbul'da butik bir veri merkezi yatırımını hayata geçiren Özalp, "Bulutistan 2015 yılında kuruldu. 'Bulut Entegratörlüğü' konusunu sahiplenen hayata geçiren ilk şirket oldu. Özellikle Türkiye'deki veri merkezleri yatırımları ve yurt dışındaki global servis sağlayıcıları ile bütünleşik projeler yapmaya başladı."dedi.

    Bulut konusunda odaklı ve bu konuda uzmanlık geliştiren ilk şirket olduklarının altını çizen Özalp, "Bulutistan'ın piyasada önemli bir boşluğu doldurduğunu düşünüyoruz. Özellikle Microsoft ile başlayan bulut projelerimiz zamanla IBM, Google ve Amazon gibi bulut iş ortaklığını doğurdu. Türkiye'de de Hyper Converged cihazlara yaptığımız yatırımlar ve bu teknoloji üzerinde geliştirdiğimiz uzmanlıklar ile birçok büyük şirkete bulut çözümlerinde başarı hikayeleri sağlamış durumdayız." dedi.

    Kaynak: Wise.tv / Ekonomi

    Microsoft İstanbul Netapp Özalp Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title