Haberler

Tuncay Özkan 3 Ay Evden Çıkamayacak, Maskeyle Dolaşacak, Kimseye Dokunamayacak

Güncelleme:

6 yıl kaldığı Silivri Cezaevi'ndeki koşullar nedeniyle hasar gören karaciğerine Almanya'da kök hücre tedavisi uygulanan Tuncay Özkan, 3 ay boyunca adeta karantinada kalacak.

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın, 6 yıl kaldığı Silivri Cezaevi'ndeki koşullar nedeniyle hasar gören karaciğerine Almanya'nın Frankfurt kentinde kök hücre tedavisi uygulandı. Cumartesi gecesi İzmir'e dönen Özkan, 3 ay boyunca evinden çıkamayacak, maskeyle dolaşacak ve kimseye dokunmayacak.

TEDAVİ İÇİN TEKRAR ALMANYA'YA GİDECEK

Özkan, Ağustos ayında kök hücre tedavisinin ikinci uygulaması için yeniden Almanya'ya gidecek. Yakın arkadaşı gazeteci Adnan Bulut, yapılan biyopside Özkan'ın karaciğerinde DDT bulunduğunu öne sürdü.

DOKTORLAR TEDAVİ OLMAZSA 2 YIL ÖMÜR BİÇTİ

Ergenekon soruşturmasının ardından 6 yıl cezaevinde kalan CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın karaciğerine Almanya'nın Frankfurt kentinde kök hücre tedavisi uygulandı. Bu yöntem Türkiye'de uygulanmadığı için Almanya'ye giden ve tedavi olmadığı takdirde doktorların 2 yıl ömür biçtiği Özkan, cumartesi gecesi İzmir'e döndü.

Eşi Duygu Dikmenoğlu Özkan ve 1 yaşındaki oğlu Güneş ile birlikte yaşayan Özkan'ın enfeksiyon riskine karşı evin içinde maskeyle dolaştığı ve kimseyle temas etmediği öğrenildi.

GAZETECİ BULUT: CİĞERİNDE DDT (BÖCEK İLACI) İZİNE RASTLANDI

Yakın arkadaşı gazeteci Adnan Bulut, yapılan biyopside Özkan'ın karaciğerinde DDT bulunduğunu öne sürerek şöyle konuştu:

"Silivri'deki cezaevi koşulları nedeniyle Tuncay Özkan'ın karaciğeri 3'te 1 oranında hasar gördü. Kök hücre tedavisine karar verildi, ancak Türkiye'de uygulanmadığı için Almanya'ya gitti. Orada yapılan tahlillerde ve karaciğerinden alınan biyopside radyasyon ve yediği yiyeceklerden kaynaklı DDT (böcek ilacı) izine rastlandı. Bunda bir kasıt var mı yok mu bilmiyoruz. Bu nedenle karaciğere kök hücre yüklemeleri yapıldı. Karaciğerin temiz hücresi alındı ve kök hücre tedavisi ile karaciğere nakledildi. Bir hafta boyunca bu uygulama gerçekleşti. Üç ay sonra kök hücre yeniden yapılacak. Doktorlar tedavi olmazsa iki yıl içinde öleceğini söylediler. Şu anda evinin bir odasında karantinada gibi yaşıyor. Dokunmak yasak. Hasta olmaması gerekiyor."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tuncay Özkan Adnan Bulut Almanya İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (63)

ibret:

sebep olanlar daha beter olsun

26
18
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Demek ki cezaevinde ddt ile zehirlediler. Kimbilir daha kac kisiyi zehirlediler. Akpnin hapishane personeli verilen emir üzerine zehirlemislerdir. Bence bu bir cinayettir. Bu ne kin bu ne nefrettir. Madem dincisiniz kuranin hangi sayfasinda ülkendeki mahkumlari ddt ile zehirleyip taksitle öldür yaziyor. Bu Silivrinin altindan tanri bilir daha ne pislikler cikacak. Orada ölenleride buna katarsak akp siyasi parti degil bir cinayet örgütüdür. Bence AB iyi düsünsün vize serbestligi vermesin.

25
18
yanıtYanıtla
davran:

senin içtiğinden bende istiyorum atlı kovboy )))

yanıt8
yanıt12
ANTİAKKAFA:

Yorumlara bakıyorum ve şaşırıyorum. tuncay özkan ne yapmış size adam gibi adam. milletin hakkını savunmuş senelerce. ak kafalıların yüzüne boş yere hapis yattı. şimdi gebersin diyorsunuz. cumhuriyeti savunanlar gebersin laikliği kaldıranlar yaşasın. Ulan memleketin düştüğü hale bak yazık be yazık. Tuncay özkanlar ölmez susturulamaz. Allah acil şifa versin.

30
6
yanıtYanıtla
Boşkafaya:

Boşkafa rumuzlu, rumuzunu yanlış seçmişsin senin rumuzun taş kafa olmalıydı, sen paçavra bile değilsin senden olsa olsa satılık adam olur

yanıt3
yanıt2
kürt:

Senin kıblen anıtkabirdi değil mi ?

6
28
yanıtYanıtla
Pisadam:

senin ki neresi peki terbiyesiz Atatürk orman çiftliği mi

yanıt1
yanıt1
beşiktaşlı:

üzüldük mü, elbetteki hayır. Umurumuzda bile değilsin. . .

13
21
yanıtYanıtla
HAKAN:

geçmiş olsun bol sağlık dilerim

19
11
yanıtYanıtla
neco:

fazla alkolden siroz oldu demiyorsunuzda , cezaevi şartlarından dolayı diyorsunuz . . ayıp

8
20
yanıtYanıtla
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title