Haberler

    Bulut severlere!

    WD, yüksek performanslı yeni bulut depolama ürününü ortaya çıkardı! İşte özellikleri...

    Bir Western Digital firması ve bağlantılı yaşam için depolama çözümlerinde önemli şirketlerden WD yakın zamanda piyasaya sürdüğü ve kişisel bulut çözümlerinden oluşan My Cloud ailesini profesyonellere, üreten tüketicilere, çalışma gruplarına ve çok miktarda dijital veriyi kaydetmek, paylaşmak, yedeklemek, yayınlamak ve yönetmek isteyen herkese yönelik, yüksek performanslı, dört yuvalı, ağa bağlanan depolama çözümü (NAS) My Cloud EX4 ile genişletti.

    WD'nin markalı ürünler ve tüketici elektroniği grupları icra başkan yardımcısı ve genel müdürü Jim Welsh, "Yakın zamanda piyasaya çıkan My Cloud kişisel bulut platformu son derece olumlu karşılandı. Tek sürücülü My Cloud sistemimiz bütün verilerini evde saklamanın ve dünyanın herhangi bir yerinde herhangi bir aygıt üzerinden paylaşmanın, kaydetmenin ve yönetmenin kolay ve kişisel bir yolunu arayan kullanıcılar için mükemmel çözümdür. My Cloud platformumuzu genişleterek dört yuvalı bir sisteme dönüştürmekle tüketicilerimizin çoğunun aradığı gelişmiş özellikleri, kişiselleştirme imkanını ve kapasiteyi sunmuş oluyoruz."

    Ev ve küçük ofislerdeki NAS sistemleri için özel tasarlanmış kategori lideri WD Red sabit disk serisine sahip My Cloud EX4 müşterileri depolama alanında güvendikleri markadan gelen nihai güvenilirliğin keyfini çıkarıyor. WD Red sürücülerinde, güç kaybı veya elektrik kesintisi yaşanması durumunda sürücünün güvenilirliğini arttıran ve müşterilerin verilerini koruyan NASware 2.0 teknolojisi kullanılıyor. Ayrıca, WD Red sabit disklerinde geliştirilmiş denge kontrol teknolojisi olup genel sürücü performansını ve güvenilirliği önemli oranda arttıran 3D Active Balance Plus özelliği var.

    My Cloud EX4'te müşterilere, kendi kapasitelerini özelleştirip dijital içerik kütüphaneleri büyüdükçe ilave sürücüler ekleyebilecekleri sürücü içermeyen bir bölme ile 8 TB, 12 TB ya da 16 TB model1 arasında tercih imkanı tanıyan birkaç kapasite seçeneği vardır. My Cloud EX4 kullanan müşteriler Easy-Slide-Drive teknolojisiyle tornavida, alet kutusu veya tabla kullanmadan, sürücüleri saniyeler içinde kolayca yükleyebilir veya sistem çalışırken değiştirebilir. Ayrıca, müşteriler My Cloud EX4 üzerindeki USB genişleme portlarına uyumlu USB 3.0 sabit diskleri takarak depolama kapasitelerini anında arttırabilir.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Western Digital Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title