Haberler

Dha Yurt Bülteni - 22

Dha Yurt Bülteni - 22

DHA YURT BÜLTENİ - 22

(

YENİ DOĞAN BEBEĞİ ÇÖP KONTEYNIRINA ATTILAR

Antalya'da vatandaşlar tarafından çöp konteynırında bulunan yeni doğmuş kız bebek ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ve sağlık görevlilerinin seferber olduğu bebeğin birkaç saat önce doğduğu belirtildi.

Olay bugün saat 02.00 sıralarında Yüksekalan Mahallesi, Fethi Okyar Caddesi üzerinde meydana geldi. Gece yarısı açık olan büfede bulunan vatandaşlar çöp konteynırı yakınında ağlama seslerini duydu. Etrafı araştıran vatandaşlar sesin kapağı kapanmış konteynır içerisinden geldiğini farkedildi. Kapağı açan büfe çalışanları kanlar içerisinde kalan bebeği görünce polisi ve ambulansı aradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri beyaz bir çarşafa sarılan kız bebeği Antalya Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Kordon bağının kesilmediği ve birkaç saat önce doğduğu tahmin edilen bebek, Yeni Doğan Servisi'nde tedaviye alındı. Çöp konteynırında inceleme yapan ve vatandaşların ifadelerine başvuran polis, bebeği bırakarak kaçan zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

İZMİR BÜYÜCÜSÜ, PODYUMDA

IF Wedding Fashion İzmir 2011- 5. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'nın açılış galası İzmirli modacı Simay Bülbül'ün 'Attarti Ana' temalı defilesiyle yapıldı. İZFAŞ tarafından organize edilen ve Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu ile Ege Giyim Sanayicileri Derneği desteğiyle İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda 19 Şubat'a kadar sürecek fuarın açılış defilesinde birbirinden ünlü mankenler podyuma çıktı.

Her koleksiyonuyla bir hikaye anlatan Simay Bülbül, İzmirli modaseverlere büyücü bir kadının hikayesini büyü ve sihirle anlattı. Bülbül, İzmir'deki ilk defilesinde 'Avant-garde Couture' koleksiyonuyla derinin gece kıyafetine uyanışını anlattı. Geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Brooke Shields'in tasarımını giydiği Bülbül, bu koleksiyonda da büyüleriyle yaşamda iz bırakan bir kadının hikayesinin peşine düşüyor. Simay Bülbül'ün koleksiyonunu İzmirli bir büyücü kadın olan Attarti Ana'nın yaşamı dönüştüren büyüleriyle yarattı. Koleksiyondaki her bir kıyafet geçmişin sihriyle besleniyor. Türk derisi ile tasarlanan 30 parçadan oluşan koleksiyonun ana materyali deri olmakla birlikte şifon ve ipek elbiseler de koleksiyonun sürprizleri arasında yer alıyor. Attarti Ana koleksiyonundaki elbiseler dar korsajlar ve işlemelerle süslü. Renkler siyahtan başlıyor ve mavi, yeşil, bej ve ekruya kadar uzanıyor.

Simay'ın koleksiyonunu Uğurhan Akdeniz'in koreografisilye Çağla Şikel, Özge Ulusoy, Sema Şimşek, Didem Soydan, Merve Büyüksaraç, Beril Kayar, Alona Kral, Duygu Akdeniz, Bürde Aslan, Doluyan Ergin, Pelin Tolon, Simge Ünal, Soley Akça, Nergis Gemici, Buse Işık, Ezgi Tuyuran taşıdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title