Haberler

Bulgaristan'dan Çerkezköy'e Teşekkür Ziyareti

Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Ruşen Riza'a, Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi Belediye Başkanı Vahap Akay'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

HÖH Genel Başkan Yardımcısı ve Sofya Milletvekili Ruşen Riza ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin çok önemli olduğunu belirterek, "Anavatanımızdan aldığımız destek bizleri daha güçlü kılıyor. Yapılan son erken genel seçimlerde Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi olarak 37 milletvekili çıkardık. Bizde seçim barajı yüzde 4. Seçime sekiz parti girdi ve şu an hükümeti kuran koalisyonun işi çok zor. Önümüzdeki aylarda yeni bir erken seçim olma ihtimali çok yüksek" dedi.

Riza, konuşmasında Türk iş adamlarına da davette bulundu. Türkiye'den kültürel ve ekonomik anlamda yatırım yapacak iş adamlarını Bulgaristan'a beklediklerini dile getiren Riza, "Yatırımcı Türk iş adamlarına ihtiyacımız var. Ayrıca eğitim anlamında da ihtiyacımız var. Bunlar da sizler sayesinde olacak. Bu nedenle sizlerin bu konularda da desteklerinizi bekliyoruz" diye konuştu.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise "Öncelikle ziyaretiniz bizleri mutlu etti. Sizleri başarınızdan dolayı tebrik ediyorum. Trakya'da ve Çerkezköy'de önemli bir göçmen nüfusu var. Bizler de sizlerin her zaman başarılı olması için desteğimizi sürdüreceğiz. Sizlerin kültürel, ekonomik ve eğitim alanında istemiş olduğunuz yatırımların kısa zaman içinde gerçekleşmesi için bu konuda bize düşen görevi yerine getireceğimizden emin olunuz" ifadelerini kaydetti.

Konuşmaların ardından H.Ö.H. Çerkezköy, Kapaklı ve Saray Bölge Temsilcisi Şevket Halimoğlu da Başkan Vahap Akay'a destekleri nedeniyle teşekkür ederken HÖH Genel Başkan Yardımcısı Ruşen Riza, Başkan Akay'a plaket takdim etti. Ziyarette H.Ö.H. Trakya Bölge Temsilcisi Güner Çetin ve Çerkezköy Belediye Meclisi Üyesi Nihat Mıstık da hazır bulundu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bulgaristan Vahap Akay Çerkezköy Tekirdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title