Haberler

Bulgaristan'daki Seçimlere Doğru

Bulgaristan erken genel seçimleri için İzmir'de 9, Manisa'da 1 sandıkta oy kullanılacak.

Bulgaristan erken genel seçimleri için İzmir'de 9, Manisa'da 1 sandıkta oy kullanılacak.

AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait, yaptığı yazılı açıklamada, 12 Mayıs'ta Bulgaristan'da yapılacak erken genel seçimler için İzmir ve Manisa'dan oy kullanacak 50 bin çift pasaportlu vatandaşın olduğunu bildirdi.

Sait, İstanbul, Antalya, Eskişehir, Gebze, Kocaeli, Tekirdağ, Kırklareli, Çorlu, İzmir, Manisa, Bursa, Edirne'de seçim sandıkları kurulması için Bulgaristan yüksek seçim kuruluna 82 bin dilekçe verildiğini kaydetti.

Sait, "Mutlaka oy kullanma hakkınızı kullanın, bu oldukça önemli" ifadelerini kullandı.

Oy kullanabilecek seçmenlerin listesi Bulgaristan Dışişleri Bakanlığı web sitesi www.mfa.goverment.bg adresinde yayınlanacak.

İzmir'de Seyit Şanlı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde 2 sandıkta, Batıçim İlköğretim Okulu, Çamlıkule İlköğretim Okulu'nda 2 sandıkta, Remzi Doğan Ortaokulu'nda 2 sandıkta, Görece Mustafa Kemal İlköğretim Okulu ve Menderes Gazi İlkokulu'nda açılacak sandıklarda, Manisa'da ise Polis Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde açılacak sandıkta oy kullanılabilecek. - İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Bulgaristan İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title