Haberler

Bulgaristan'da Yakalanan PKK'lı Terörist Tutuklandı

Güncelleme:

Türkiye'den 1995'te kaçan, kırmızı bültenle aranan PKK'lı terörist Mikail Almış Bulgaristan'daki Burgaz Bölge Mahkemesi tarafından tutuklandı.

Terör örgütü PKK'nın kırmızı bültenle aranan üyesi Mikail Almış'ın Bulgaristan'da tutuklandığı bildirildi. Mikail Almış'ın Türkiye'ye iadesi ile ilgili gerekli yasal belgelerin gelmesinin bekleneceği ifade edildi.

MAHKEME TUTUKLAMA KARARI VERDİ

Burgaz Bölge Mahkemesi, terör örgütünün çeşitli silahlı eylemlerine katıldığı belirlenen Mikail Almış hakkında tutuklama kararı verdi.

TÜRKİYE'NİN TALEBİ ÜZERİNE YAKALANDI

Burgaz Bölge Savcılığından yapılan açıklamada Türkiye'nin talebi üzerine Interpol kırmızı bülteni ile aranan Almış'ın Burgaz Havaalanı'nda 17 Haziran'da yakalandığı ifade edildi.

1995'TE TÜRKİYE'DEN KAÇTI

Türk vatandaşlığının yanı sıra Fransız vatandaşlığı da olan Almış'ın 1995 yılında PKK'nın köy baskınlarına katıldığı ancak hakkında ömür boyu hapis cezası bulunması nedeniyle aynı yıl Türkiye'den kaçtığı öğrenildi.

Savcılık, Burgaz Bölge Mahkemesi'nde görülen davada, sanığın serbest bırakılması durumunda adaletten yine kaçabileceğini vurguladı.

TÜRKİYE'YE İADE EDİLECEK

Mikail Almış'ın Türkiye'ye iadesi ile ilgili gerekli yasal belgelerin gelmesinin bekleneceği ifade edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Bulgaristan Türkiye Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

hercules:

hadi bi anket yapalım kürtlerle ilgili. diyelim ki farzı misal doğuda bir kürt devleti kuruldu. ıran ırak surıye ve türkiyenın ortasında yeni bir devlet. türkiyenin batı illerinde yasayan kürtler türkiyenin batı illerini terkedip tc vatandaslığından cıkıp oraya gidip orada yaşarlar mı?gider orada yasarım diyenler BEĞEN butonuna tıklasın. ben batı illerini terkedip gitmem diyenler BEĞENMEme butonuna tıklasınlar. hadi bakalım kürtler ne kadar delikanlı görelim. . .

12
9
yanıtYanıtla
antipkk:

Bir Devlet istiyorlarsa bunu neye dayanarak istiyorlar? Miladan önce bir Devlet varmisda yok iki üc Ay ya varmis yada yokmusda söylemis böyleymis ölme Esegim ölme. Oralarda herdayim Imparatorluklar varmis bir Kürt Devleti asla olmamis acin Tarih Kitaplarina bakin! Her Kafasina esen artik Devlet kurmaya kalkarsa vay halimize! Tabi Disgüclerin Isine yariyor hem Türkiyeyi sayiflatiyorlar hemde Silahlarini satiyorlar Terör ve Savas sayesinde!

yanıt1
yanıt2
hercules:

1 delikanlı ceker giderim türkiyeden diyor 2 kisi gitmem diyor devamını bekliyoruz anketin

yanıt1
yanıt0
hercules:

antıpkk ya yanlıs anlama. ben farzı misal diyorum. acaba devlet kursalar giderler mi kalırlar mı?amac sorunun cevabını oğrenmek

yanıt1
yanıt0
hercules:

son durum 8 kişi giderim 2 kişi gitmem diyor

yanıt0
yanıt1
zuahaha:

hayırdır bu niye etek giymemiş

10
7
yanıtYanıtla
PAN RIVER:

HARİKASINIZ KOMŞİ PASPORT KARBUZ HAM HAM HAM

16
0
yanıtYanıtla
ARDAHAN ....75:

GÖNDERİNDE ONU BİR GÜZEL SEKELİM

1
1
yanıtYanıtla
adsiz:

ulan zamaninda kim giris cikis yapiyorsa ister gercek kimligyle ve ya sahte kimliyle yakalandiginda direk sisteme kayit edeceksin ve direk sorgulansin ve cezasini ceksin

2
0
yanıtYanıtla
KKOGLU:

BOMBA ATMISMI HEE ATMISMI? ATMISMI? BIRAKIN BIRAKIN ADAMIMI

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title