Haberler

    Bülent Uygun: "Son İki Haftada 4 Puanımız Kayıp"

    Teknik direktörUygun yaptığı açıklamada, takımın ve şehrin kalitesine güvendiğini, ligde kalacaklarına olan inancının arttığını söyledi.





    Teknik direktörUygun yaptığı açıklamada, takımın ve şehrin kalitesine güvendiğini, ligde kalacaklarına olan inancının arttığını söyledi.



    Her geçen hafta takım olma adına daha iyi işler yaptıklarını ifade eden Uygun, futbolcularından genel olarak memnun olduğunu vurguladı.



    Performanslarını daha yukarıya taşıyabilmenin hesabını yaptıklarını anlatan Uygun, "Son haftalarda alınan puanlardan elbetteki memnunum ama açıkçası geçen hafta Başakşehir, bu hafta da Fenerbahçe maçında toplam 4 puanımız kayıp. Ben Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarından üçer puan bekliyordum." dedi.



    Uygun, üzüntüyü bir kenara bırakıp yeni haftalara odaklanmaya çalıştıklarını belirtti.




    "Futbolcularımın morali yükseliyor"



    Gaziantepspor'un son haftalarda topladığı puanlar öncesinde, üst üste maç kaybeden bir takım görüntüsü verdiğini dile getiren Uygun, şunları kaydetti:



    "Kendinizden pay biçin, üst üste yenilince ister istemez öz güveniniz zedelenir, korkak hareket etmeye başlarsınız. Biz de o yüzden, geldiğimiz günden bu yana üzerimizdeki kötü havayı atmaya çalışıyoruz. Bu iş öyle kolay olmuyor. Biraz zaman gerekiyor. Şu an hem taktik hem de felsefe olarak bu işe çok yoğun mesai harcıyoruz. İnşallah kısa zamanda galibiyeti alışkanlık haline getireceğiz. Geldiğim zamana göre futbolcularımın morali çok daha iyi. Her geçen gün futbolcularımın morali yükseliyor."



    Bülent Uygun'un ilk sınavını verdiği 19. haftadaki Trabzonspor deplasmanından 4-0'lık mağlubiyetle dönen Gaziantepspor, son üç haftada Adanaspor'u (1-0) mağlup edip Medipol Başakşehir (0-0) ve Fenerbahçe ile (1-1) berabere kaldı. Kırmızı-siyahlı ekip, ligde 16 puanla 18. ve son sırada bulunuyor.





    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Gaziantepspor Bülent Uygun Fenerbahçe Başakşehir Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Evden kaçan pitbull dehşet saçtı! Sahibini ve 2 kişiyi feci şekilde yaraladı

    Evden kaçan pitbull dehşet saçtı! Sahibini ve 2 kişiyi feci şekilde yaraladı

    23 Nisan kutlamalarında 'Puta tapmayın' diye bağıran şahıs gözaltına alındı

    23 Nisan kutlamalarında "Puta tapmayın" diye bağıran şahıs gözaltına alındı

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kayyum' sinyali: Bundan önce hangi yanıt verildiyse aynısının ortaya konması sürpriz olmaz

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Kayyum" sinyali: Bundan önce hangi yanıt verildiyse aynısının ortaya konması sürpriz olmaz

    Fatih Erbakan: Cumhur İttifakı'nda değiliz herhalde

    Fatih Erbakan: Cumhur İttifakı'nda değiliz herhalde

    AK Parti'den Erdoğan-Özel görüşmesine ilişkin açıklama: Bugünün önemine uygun bir buluşma oldu ve bayramlaşıldı

    AK Parti'den Erdoğan-Özel görüşmesine ilişkin açıklama: Bugünün önemine uygun bir buluşma oldu ve bayramlaşıldı

    Vergi dairesinde rüşvet alan memurlar suçüstü yakalandı

    Vergi dairesinde rüşvet alan memurlar suçüstü yakalandı

    title