Haberler

Bülent Turan Lapseki'de

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Lapseki’de düzenlenen mitinge katıldı.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Lapseki'de düzenlenen mitinge katıldı. Kısa sürede Lapseki ve Çanakkale için çok önemli hizmetler yaptıklarını söyleyen Turan, "Son günlerde herkes Çanakkale'yi konuşuyor, Çanakkale'nin projelerini konuşuyor. Biz söz vermiyoruz, hizmet yapıyoruz" dedi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan,seçim çalışmalarını son gününde Lapseki'de düzenlenen mitinge katıldı. Miting alanına girişte çok sayıda vatandaş tarafından karşılanan Turan, daha sonra alana yürüyerek geldi. Milletvekili adayı Jülide İskenderoğlu, İl Başkanı Erdener Can, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ile birlikte vatandaşları selamlayan Turan, daha sonra bir konuşma yaptı.

Turan, "İnceledim, 92 yıllık cumhuriyet tarihimizde,60 yıllık demokrasi tarihimizde, şimdiye kadar tam 25 tane koalisyon kurulmuş. İçinizde yaşı benden büyük olanlar var. O arkadaşlarıma sormak istiyorum; o koalisyonlar içerisinde öyle bir koalisyon olsun ki 'aman ne güzel yatırım vardı, ne güzel istihdam vardı, ne güzel demokratikleşme vardı. O günleri özlüyoruz' diyen bir tek kişi duymadık, görmedik şimdiye kadar. Koalisyonlarla büyüyen ekonomi duymadık, koalisyonlarla gelişen Türkiye duymadık. 25 koalisyon içerisinde çok başarılı olmuş özel bir koalisyon şimdiye kadar duymadık. Rahmetli Demirel'in güçlü olduğu tek partili yıllarda büyük işler yapılmış, barajlar yapılmış. Rahmetli Özal'ın güçlü olduğu yıllarda büyük işler yapılmış, Erdoğan'lı yıllarda çok büyük işler yapıldı. Hepsinin ortak noktası, tek başına güçlü iktidar kurmuş. Koalisyon olunca, o bakanın egosu, bu bakanın beklentisi, onun imzası, hep bunlarla zaman geçirilmiş. Kendi aralarında yarış olmuş, kavga olmuş. 3'lü koalisyonu biliyoruz, 2'li koalisyonu biliyoruz, diğerlerini biliyoruz. O yüzden istiyoruz ki, yarınki seçimlerde, her ne kadar demokrasilerin içerisinde koalisyonlar da olsa, bu bizim baş tacımız da desek, arzumuz, bu ilkede tek başına güçlü bir iktidarın tekrar başa gelmesi, Lapseki başta olmak üzere tüm yatırımlarımızın kaldığı yerden tekrar devam etmesi. Lapseki için, Çanakkale için rüyalarımız, hayallerimiz var. Koalisyon dönemlerinde bunları yapmanın ne kadar zor olduğunu da biliyoruz. İstiyoruz ki bunlar bir an önce hayata geçsin" dedi.

Turan, "Artık Çanakkale'miz Türkiye'de konuşulan bir il haline geldi. Sadece 18 mart törenlerinde değil, siyasette, ekonomide her alanda konuşulan ir il haline geldi. Biz konuşursak, sadece biz büyümeyiz. Çanakkale'nin turizmi etkilenir, Çanakkale'nin esnafı etkilenir, Çanakkale'nin siyaseti etkilenir. O yüzden son 2 günde bir çok kanala çıktık. Çanakkale böyle büyür. Yoksa ufak Anadolu illeri gibi, hiç duyulmayan, hiç konuşulmayan bir yer olursa, sadece gelirler, şehitlikte konuşurlar ve o gün gündeme gelir, bir daha gelmez. Ama birkaç gün önce, tüm Türkiye'de Çanakkale projeleri konuşuldu, Çanakkale siyaseti konuşuldu. Biz bunu yaparken, diğerleri olmayan meclise kanun teklifi verdiler. Şaka gibi. Neden? Yerelde gündem olabilmek için. Biz gündem olmak için değil, biz üretmek için, halkımıza hizmet etmek için Besmele çekiyoruz" diye konuştu.

Turan, daha sonra Pazar yerinde gezerek alışveriş yapan vatandaşlar ve esnaflarla sohbet etti. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Turan Çanakkale Ak Parti Lapseki Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
title