Haberler

Bülent Tufenkci Aday Adaylığı İçin Başvurusunu Yaptı

AK Parti Malatya eski İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkci, milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı.

AK Parti Malatya eski İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkci, milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Parti binasında çok sayıda partilinin de katıldığı tören ile aday adaylığı başvuru dosyasını AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı'ya teslim eden Av. Bülent Tüfenkci, "Bugün AK Parti çatısı altında bir olmanın, aile olmanın, siz değerli dostlarımızla aynı davada yol yürümenin gururunu, heyecanını, mutluluğunu bir kez daha yaşıyoruz" dedi.

AK Parti'de olmaktan her zaman şeref duyduğunu ifade eden Tüfenkci, 4 yılı aşkın bir süre zarfında İl Başkanlığı görevini yürüttüğünü ve bu süre zarfında dağ taş demeden çalıştıklarını söyledi. Malatya'da tarih yazdıklarını söyleyen Tüfenkci, "Her açıdan başarılarla dolu bu 4 yılımıza 3 önemli seçim, Türkiye'de ses getiren 3 dev miting, 2'de toplu açılış programı sığdırdık. Yüzde 53 ile aldığımız oy oranımızı yüzde 71'e taşıdık. 50 binde olan üyelik oranımızı 100 binlere çıkardık. Birçok açıdan dezavantajlı olan İl Başkanlığı binamızı, AK Parti'mizin kurumsal kimliğine ve imajına yakışır bir binaya taşıdık. Sandık yönetimlerimizi, mahalle yapılanmamızı tamamlayarak güçlü bir teşkilat oluşturduk. Bu başarıların arkasındaki güç ise Allah'ın rızası, siz dostlarımızın duası ve teşkilatlarımızın gayretli çalışmaları oldu" dedi.

"Şimdi yeni hedeflere, yeni zaferlere yol alma zamanı" diyen Tüfenkci, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Yeni Türkiye'yi yeni anayasa ile buluşturmak için, çözüm sürecini tamamlamak için ve paralel yapıyı tamamen tasfiye edebilmek için 7 Haziran'da bir zafere daha imza atma zamanı. Malatya'mıza ve güçlü teşkilatımıza yakışanı yapma zamanı. Rabbim, çıktığımız bu yolda bizleri utandırmasın, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlere ve memleketimize karşı başımızı öne eğdirecek davranışlardan uzak tutsun. Evet değerli arkadaşlar, İl Başkanımızın ve siz kıymetli dostlarımızın huzurunda 7 Haziran'da yapacağımızın genel seçimler için 25. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığımı resmen açıklıyorum. Bizler hep sizlerle beraber olduk. Aldığımız kararlarda hep sizlerin görüşünü gözettik. Bugün de bu kararımızın verirken elbette ki önce Allah'a sonra sizlerin duasına desteğine güvenerek verdik. Başta değerli hemşerilerimiz olmak üzere teşkilatımız ve Genel Merkezimiz uygun gördüğü halde inşallah başka bir görev ile uygun görmediği halde ise yine AK Parti'nin bir neferi olarak sizlerle beraber olmaya devam edeceğim."

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı da, Tüfenkci'ye il başkanlığı görevi süresince yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, adaylık sürecinde kendisine başarılar diledi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Tüfenkci Hakan Kahtalı Ak Parti Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title