Haberler

Bülent Ersoy, Ünlü Gazetecinin Morgunu Açtırdı

Güncelleme:

Vehbi Dinçcan'ın vefat haberi üzerine hastaneye koşan Diva, morgu açtırarak ünlü gazeteciyi öpüp vedalaştığını söyledi.

Duayen gazeteci Vehbi Dinçcan'ın hayatını kaybetmesinin ardından ünlüler hastaneye akın etti. Bülent Ersoy, Perihan Savaş, Muazzez Ersoy ve Okan Karacan'ın da aralarından bulunduğu birçok isim ayakta durmakta zorluk çekti.

"MORGU AÇTIRDIM, SEVDİM, ÖPTÜM"

Gazeteci Vehbi Dinçcan önceki gün geçirdiği anjiyo ameliyatı sonrası vefat etti. Haberi alan ünlü isimler Maltepe Devlet Hastenesi'ne akın etti. Dinçcan'ın ailesine taziye ziyaretinde gözyaşlarını tutamayan Bülent Ersoy, "Vehbi Bey benim için çok önemli biriydi. Ne kadar iyi bir insan olduğunu hangi kelimelerle anlatsam yetersiz kalır. Hastaneye gittim. Morgu açtırdım. Tenekelerden çıkarttım onu. Sevdim, öptüm. Daha önce Zeki Müren'i ve Osman Yağmurdereli'yi de öpmüştüm." dedi.

SON MESAJINI PAYLAŞMIŞTI

Dinçcan'ın, dün damar tıkanıklığı nedeniyle girdiği anjiyo sırasında hastanede kalbine yenik düştüğü öğrenildi. Vehbi Dinçcan, anjiyo olmadan bir gün önce, saat 16.48'de sosyal medyada son mesajını paylaşmış, şunları yazmıştı:

"Artık yaş kemale erdi derler ya. Biz de kemale erdik. Çok zor ve hızlı yaşamanın bir takım sıkıntıları, 60'tan sonra önümüze çıkıveriyor. Bugün bir göğüs ağrısı ile uyanınca gerekli tahliller yapıldı. Yarın sabah anjiyo için hastanede olacağım. Herkese yürek dolusu sevgi, selam... Siz sağlıklı kalın..."




Kaynak: Haberler.com / Magazin

Muazzez Ersoy Perihan Savaş Vehbi Dinçcan Bülent Ersoy Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (5)

ZAZALİ:

ALLAH AŞKINA SEN KİMSİN YA MORG KAPISINI AÇTIRIYORLAR SANA YAW ORDAKİ İNSANLAR IN NE BU BÜLENT ERKEĞİNDEN KORKTUĞU ORAYI AÇIN BURAYI AÇIN YUH SİZE YA

6
0
yanıtYanıtla
HG:

Bu kadin pardon erkek türk :D

0
2
yanıtYanıtla
cankoMobil-ANDROID:

morgda bile rahat yok

1
0
yanıtYanıtla
neden:

her canli ölümü tatacak arada bir sevdiginizin cenaze ve mezarlarina gidinki ölümü hatirlayin

0
0
yanıtYanıtla
hazreti ömerin adaleti:

bu dünyada yasam var ölüüm var ölüm kacamayiz heran gelebilir ölüm bir cam misali

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title