Haberler

Bülent Ersoy, Peşine Dedektif Taktığı Ömür Gedik'i Fena Bombaladı

Güncelleme:

Kürk giydiği için kendisini eleştiren Ömür Gedik'e dedektif tutan Ersoy, Renkli Sayfalar programında aldığı bilgileri anlattı. Ersoy, Gedik için "haftasonu balıkçıdaydı" dedi.

Bülent Ersoy ile Ömür Gedik arasındaki kürk tartışması büyüyor. Kürk giydiği için kendisini eleştiren Ömür Gedik'e 20 bin TL verip dedektif tutan Ersoy "Ben giymeyeceğim ama o da et, balık yemeyecek, deri ayakkabı giymeyecek. Kasaptan et alırken, hele bir yerde yemek yerken göreyim onu! Bütün A'dan Z'ye ne yaptığını ortaya koyacağım." demişti.

Kanal D'de yayınlanan Renkli Sayfalar programına telefonla bağlanan Bülent Ersoy, tuttuğu dedektiften aldığı bilgileri paylaştı. Ömür Gedik'in cumartesi günü balıkçıda olduğunu söyleyen Ersoy, eleştirilerine devam etti.

"ISTAKOZU NEREDEN YİYECEK"

"Hayvanların zamanlı zamansız avlanmaları onu hiç mi rahatsız etmiyor" diyen Ersoy "Istakoz mu yemiş" sorularına nereden yiyecek "Bin-İki bin lira maaşla" dedi. Kıbrıs'ta sahneye de çıkıyor sözleri hatırlatılınca "Kapı gıcırtısı sesiyle o orada okuyacak biri mi" diyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

"BALIKÇIDA DEĞİL SAHNEDEYDİM"

Programa daha sonra bağlanan Gedik ise eleştirilere "Bülent Ersoy dedektife boşuna para veriyor. Cumartesi günü balıkçıda değil sahnedeydim. Bülent Ersoy'un bel altı vurmalarını anlamıyorum. Yaşamak için yemek zorundayım. kürk ise lükstür" yanıtını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bülent Ersoy Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (2)

Be bicim is:

Hic bir video acilmiyor reklamdan dolayi

1
0
yanıtYanıtla
Kütahyalı Mobil-ANDROID:

insanlığın yuzkarasi pislik

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title