Haberler

Bülent Ersoy: Oya Aydoğan'la İlgili Gerçeği Sadece Ben Biliyorum

Güncelleme:

Sinema ve dizi oyuncusu Oya Aydoğan, yemek yediği sırada boğazına takılan bir parçayı çıkarmaya çalışırken kendisini çok zorlamış ve bunun sonucunda aort damarını yırtmıştı.

AMELİYATI 12 SAAT SÜRDÜ

Pazar gecesi 12 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakıma alınan Aydoğan'ın arkadaşları hastane ziyaretlerine devam etti.

ÜNLÜLER HASTANEYE AKIN ETTİ

Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Yeliz Şar, Ekin Türkmen, Evrim Akın ve Nazan Şoray gibi isimler, hastane koridorlarında bekleyerek doktorlardan bilgi almaya çalıştı.


OĞLU GURUR AÇIKLAMA YAPTI

Akşam saatlerinde doktorlarla görüşerek kısa bir açıklama yapan Gurur Aydoğan: "Şu anda doktorların isteği üzerine uyutuluyor. Dualarınızı eksik etmeyin" dedi.

"GERÇEĞİ BİLİYORUM AMA SÖYLEMEYECEĞİM"

Öğlen saatlerinde hastaneye gelen ve gece yarısına yakın ayrılan Bülent Ersoy, yaptığı açıklama ile spekülasyonları önlemeye çalıştı. Diva, "Lütfen insanların söylediklerine kulak asmayın, her ağızdan bir ses çıkmasın. Kimse ne olduğunu bilmiyor, ancak ben biliyorum ve söylemeyeceğim" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bülent Ersoy Oya Aydoğan Magazin Haberler

500

Yorumlar (3)

Doğrucu Davut:

Geçmiç olsun. Nasıl olduysa oldu, ne takıldıysa takıldı. Sonuç itibarı ile rahatsız ve tedavi ediliyor ammada meraklı milletmişiz yahu. Bülent Ersoyda kendi reklamını yapmış.

11
4
yanıtYanıtla
MALATYALI:

BENDE NE OLDUĞUNU BİLİYORUM! EĞER YOĞUN BAKIMDAN ÇIKAR VE KURTULURSA FELÇ KALACAK OLAY BU KADAR BASİT. . .

10
2
yanıtYanıtla
gülser:

bülent ersoyun ne bildiğini ben de tahmin ediyorum. boğaza takılan bir şey değil . bazı insanlar yiyip de sonra kilo almamak için yediğini çıkarıyorlarmış diye duymuştum, özellikle de sanatçılardan bazıları.

7
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title