Haberler

Bülent Ersoy, Oya Aydoğan'ı Morgda Öperken Fenalaştı

Güncelleme:

Oya Aydoğan'ın ölümü karşısında büyük üzüntü yaşayan Bülent Ersoy, yakın arkadaşını morgda öperken fenalaştı. Diva'ya doktorlar anında müdahale etti.

Geçtiğimiz hafta evinde yemek yerken fenalaşan ve hastaneye kaldırılan Oya Aydoğan, dün sabah 07.15'te hayatını kaybetti. Ölüm haberini muhabirlerden alan Bülent Ersoy, yakın arkadaşını son kez görünce fenalaştı.

HABERİ GAZETECİLERDEN ÖĞRENDİ

Bülent Ersoy, Oya Aydoğan'ın ölümü sonrası büyük üzüntü yaşadı. Türk sinemasında sayısız filme imza atan Aydoğan'ın ölüm haberi sanat dünyasını yasa boğdu. Günlerdir hastaneden ayrılmayan Bülent Ersoy, sabah erken saatlerde Liv Hospital'a geldi, 30 yıllık arkadaşının öldüğünden habersizdi. Bir muhabirin "Başınız sağolsun" demesi üzerine "Neee öldü mü?" diye bağırdı.


FENALAŞTI, DOKTORLAR MÜDAHALE ETTİ

Morgda Oya Aydoğan'ı son kez görüp elinden ve alnından öpen Bülent Ersoy, yaşadığı büyük acı sebebiyle fenalaştı. Doktorlar, ünlü sanatçı Bülent Ersoy'a müdahale etti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bülent Ersoy Oya Aydoğan Magazin Haberler

500

Yorumlar (16)

haydar:

Herkesin sahibi Allah''tır. O merhametlilerin en merhametlisidir. Kimin nereye gideceğini sadece o bilir. Ölü arkasında konuşanlar önce kendi sonlarını düşünsün bence. Ben de dahil tabi ki :)))

52
2
yanıtYanıtla
AasiMobil-IOS:

Arada onu da yanına koyuverin gitsin

18
31
yanıtYanıtla
adam:

artistlere üzülmeye degmez.

4
36
yanıtYanıtla
Nenem Qorxud:

O giden pis boğazlığından gitmiş. Hiç patates boğazı tıkar mı?

0
36
yanıtYanıtla
XXX:

sıra sana da gelecek Bülent ERSOY

17
8
yanıtYanıtla
hmh:

sana sıra gelmeyecek mi, kazık mı çaktın ?

yanıt27
yanıt6
TTT:

o da gidiyomuş seyret bak

12
6
yanıtYanıtla
dünyadan kabre kabirden mahsere:

herkes bisey söylemis söyle böyle falan filan sonuc e c e l var ecel

15
0
yanıtYanıtla
ellidokuz:

sıra bülent ersoyda.

1
11
yanıtYanıtla
ismail:

nineme gelseydi eski usul tedaviyle iyilestirirdi bu nasil tibbi müdaheleymis böyle hastaneye gitmeye korkar olduk be, Adam basit bi basagrisindan sapasaglam giriyor cenazesi cikiyor ne ocaklar söndü ne yuvalar dagildi ya isinizi dogru yapin yada birakin bu isi insan Hayati oyuncak degil

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title