Haberler

Bülent Ersoy Mağaza Kapattı, 3 Saatte 49 Bin TL Harcadı

Güncelleme:

Takılara olan tutkusuyla bildiğimiz Bülent Ersoy, yine kendi klasiği olan mağaza kapatıp, 3 saat içeride kaldı.

Türk müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy, önceki gün Nişantaşı'nda mağaza kapattı. Takılara olan düşkünlüğüyle bilinen Ersoy, 3 saati aşkın süreyle kaldığı mağazada 15 Bin Euro (49 Bin TL) değerinde alışveriş yaptı. Arap hayranları tarafından da büyük ilgi toplayan Ersoy, mağazadan çıktığı sırada kısa süreliğine de olsa, ufak bir izdiham yaşandı.

Divayı görebilmek için birbiriyle yarışan vatandaşlar, bir yandan da fotoğraf çektirmek için büyük bir çaba sarf etti.

''EVDEKİ TAKILARIMLA DÜKKAN AÇARIM BEN AYOL!''

Bu saatten sonra kulağımın dibinde nefes çekemem ben! Bornozu anımsatan yeşil elbisesiyle geldiği alışverişte mağaza çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bülent Ersoy, takılara olan merakı sorulunca, "Evdeki takılarımdan dükkan açarım ben ayol!" diyerek esprili bir şekilde cevap verdi.

Tarkan'ın albümünü de bugün dinleme fırsatı bulduğunu söyleyen Ersoy, "Çok harika bir albüm olmuş, ben ona söylemiştim esasında, 'sen bizden birisin' diye. Dediğimde çıktı zaten." dedi.

Tarkan'ın evleneceği haberlerinin de hatırlatılması üzerine, "Ne gerek var şimdi" diyerek çıkışta bulunan Ersoy, son zamanlarda hızlanan evlilik furyasıyla ilgili olarak ise, "Kenan'ın (İmirzalıoğlu) hanımını çok beğeniyorum, çok hanım hanımcık bir kız.'' dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bülent Ersoy Nişantaşı Tarkan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500

Yorumlar (39)

HUZUR İSLAMDA:

NİYE KIZIYORSUNUZ KASETLERİNİ ALMASAYDINIZ. BU SANATÇILARI-FUTBOLCULARI ZENGİN EDEN GARİBAN HAYRANLARI. ADAM KENAR MAHALLEDE YEMEYE EKMEĞİ YOK KASTE PARA VERİYOR SONRADA MÜZİK RUHUN GGIDASIYMIŞ. MÜZİK RUHUN BELASI BELASI

51
1
yanıtYanıtla
Fatsalı Mobil-IOS:

Eşşeğe altın semer taksan eşşek yine eşşektir ne yapsan boş ilhak garibesisin

27
2
yanıtYanıtla
yörük:

sadece bilgisi olan cevaplasın. şimdi bülent ersoy öldüğünde hoca er kişi niyetinemi diyecek hatun kişi niyetinemi diyecek???

20
7
yanıtYanıtla
reis01Mobil-ANDROID:

ölsede kurtulsak bu yaratıktan.

10
3
yanıtYanıtla
ŞEHİRLİ:

BİTMEDİMİ. BU KERİZ PARASI. SIFATSIZ KARI. MI ERKEKMİ. NEYİ DÜĞÜ BELİRSİZ YARATIK.NOLCEK.

8
3
yanıtYanıtla
....:

ben böle sanatın. . .

yanıt2
yanıt3
deli oglanMobil-ANDROID:

yesil kurbaga yesil kurbaga kuyrugun nerede ? kuyrugum yok kuyrugum yok yuzerim derede

11
0
yanıtYanıtla
baytar:

yakinda intihar edecek gibi duruyor bu maymun, tarihe gececek ilk intihar eden maymun diye. . . demedi demeyin. .

5
5
yanıtYanıtla
ha:

Tarkana başka konuda bizdensin demiştir:)

7
3
yanıtYanıtla
biri:

Yazik kimsesi yok. Boşlugu böyle dolduruyor. Allah yardim etsin.

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title