Haberler

Bülent Ersoy Evleniyor mu?

Güncelleme:

"Söylemezsem Olmaz" programının yorumcularından Oya Aydoğan, canlı yayında Bülent Ersoy'un evlilik hazırlıkları içinde olduğunu söyledi.

"Söylemezsem Olmaz" programının yorumcularından Oya Aydoğan, canlı yayında yakın arkadaşı Bülent Ersoy hakkında şok açıklamalarda bulundu.

"GELİNLİK DİKTİRİYOR OLABİLİR"

İşte Aydoğan'ın olay yaratan açıklamaları: "Bülent şu sıralar gelinlik diktiriyor olabilir. Çok ani bir nikâh yapabileceğinden cuma günü bahsetmiştik. Ben de çok detaylı bilmiyorum ama İzmir'deki birkaç sene süren ilişkisinin tamamen bittiğini, eski kayınvalidesinin de çok iyi arkadaşı olduğunu, hala görüştüklerini, onunla bir dargınlıklarının olmadığını söyleyebilirim.
Ancak çok yakışıklı bir gençle flört ettiğini ve en kısa zamanda evlilik hazırlığı içinde olduğunu net biçimde biliyorum. Bülent bu aralar terzilerde dolaşıyor, onun aklında bir gelinlik vardır onu arıyordur."

Bülent Ersoy, 1998'de bir yıl süren ilk evliliğini 20 yaşındaki Cem Adler ile yapmıştı.

4 ay süren ikinci evliliğini ise 2007'de 24 yaşındaki Armağan Uzun ile yapmıştı.

Ersoy, son olarak kendisinden 38 yaş küçük Berk Yılmaz ile aşk yaşamıştı.



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bülent Ersoy Oya Aydoğan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

gülcanMobil-ANDROID:

neeee evleniyormusmu.eyvah ben evde kaldim:(((

13
0
yanıtYanıtla
Mustafa:

Bülent ablam kaç koca eskittin, doymadın bir türlü.

7
1
yanıtYanıtla
PR:

Hasbinallah . . . .

7
0
yanıtYanıtla
Ezo:

Biri bana aciklasin? Bu sahis diva lakabini almak icin ne yapti?? Sesi mi var? Yoo! Bi faydasi mi olmus memlekete? Ben duymadim! Neden bu tip insanlar ülkemizde yüceltiliyor.benim aklim almiyor..

4
2
yanıtYanıtla
sakami bu:

sesi mi yok

yanıt3
yanıt0
harbi delikanli:

Bülent ablacigim sana yakisan kendi yasitinla evlenip cocugun yasindakilerle bu tür münasebetleri birakmaktir hem halkin gözünden düsüyorsun hemde kendine yazik ediyorsun

2
0
yanıtYanıtla
oleeeeyyyMobil-ANDROID:

38 yaş küçük Bülent Hanımdan çok ilginç ..işte buna aşk denir :))söyleyecek kelime bulamiyorum..

1
1
yanıtYanıtla
ParaMobil-ANDROID:

Para var koca var

1
0
yanıtYanıtla
sevgi:

eyvah bir çocuk daha travma yaşayacak bir araba bir altın saat uğruna koşun telefona sosyal hizmetleri arayın hemen

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title