Haberler

Bülent Ersoy 150 Metrelik Kumaşa 50 Bin Lira Ödedi

Güncelleme:

Önceki gün alışverişte görüntülenen Diva, kendisi için kapatılan modaevinde 150 metrelik gül desenli kumaşa 50 bin lira ödedi.

Üzerine aldığı giysilere harcadığı paralarla dillerden düşmeyen ünlü sanatçı Bülent Ersoy, bu kez elbisesinin kumaşını kendisi almak istedi.

MAĞAZA DİVA İÇİN KAPATILDI

Bülent Ersoy, önceki gün Bakırköy'deki bir modaevinde alışverişteydi. O gün kendisi için kapatılan ve başka müşteri alınmayan modaevinde yaklaşık iki saat kalan sanatçı, uzun incelemeler sonunda iki farklı kumaşta karar kıldı.

"BİKİNİLİ GÖRÜNTÜLENMEKTEN KORKMAM"

Biri rengarenk çiçekli, diğeri beyaz üstünde kırmızı gül desenli kumaşlardan toplam 150 metre alan Ersoy'a bu alışveriş 50 bin liraya mâl oldu. Çıkışta habercilerin sorularını yanıtlayan Ersoy, yaz tatiline bayramdan sonra çıkacağını söyledi ve ekledi: "Ben bikinili görüntülenmekten korkmam evladım. Zaten siz tatilde de bulursunuz beni."


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bülent Ersoy Bakırköy Magazin Haberler

500

Yorumlar (55)

baki:

sıkıntı yok onu dinleyip o parayı kazandıranlar düşünsün sanki alın teri ile kazanıyor verir tabi elli de yüz elli de böyle birinin ülkemde diva diye anılması da ayrıca bir rezalet tablosu bu kim arkadaş kim. . . .

12
0
yanıtYanıtla
ayşe:

bayat ekmeği çöpe atana 2 gündür aynı yemeği yiyorum diyene restoranda 150 gram ete dünyanın parasını verene 50 bini bir kumaşa verene çılgınca yurt dışında alış veriş edene bir fakire para verirkende eli titreyene allah versin diyene hep daha fazlasını isteyene sözüm dünyada 11 milyon çocuk açlıktan ölüyor

12
0
yanıtYanıtla
diloş:

Bülent abla çok başarılıyım tıp okuyorum. Paraya ihtiyacım var. Beni okut senin özel doktorun olurum:=)

11
0
yanıtYanıtla
elif sena:

İnsan var asgari ücretle gecinen insan var 50 bini üstüne giyen insan var çamura pirinç karip yiyen onuda bulamayıp açlıktan olen

11
0
yanıtYanıtla
ÇUKUROVALIYIZ0134:

GAFLET UYKUSUNA DALMIŞ ALLAH İSLAH ETSİN

11
0
yanıtYanıtla
angarali:

ben bikinili görünmekten korkmam demis diva, sen korkmayabilirsin ama seni bikinili gören vatandaş felç geçirme riski ile karsikarsiya kalabilir.

11
0
yanıtYanıtla
Muş ''lu:

Yüzlerce öğrenciyi sevindirebilirdi.

11
0
yanıtYanıtla
merda:

divam aşk kadınım benim ben sana . ben sana sanaa. . ben sana aşkım. ölürüüüm. .

0
9
yanıtYanıtla
murat kent:

ölsede kurtulsak

6
3
yanıtYanıtla
N:

Nasil bir kumasmis nasil bir elbiseymis oyle cok merak ettim 150 metreden ??

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title