Haberler

Bülent Ersoy, Ajda Pekkan'la Buzları Eritti

Güncelleme:

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne gelen Türk Sanat Müziği'nin divası Bülent Ersoy, geçen yıl bir iftarda kendisine selam vermediğini söylediği için araları açık olan süperstar Ajda Pekkan ile aralarındaki buzların eridiği sinyalini verdi. Ersoy, alaturka okuduğu için Pekkan'ı kutladığını belirtip, "Çünkü o öteki tarafın starıydı şimdi bizim tarafa geçtiği için 'aferin' dedim" diye konuştu.

Bülent Ersoy, bayramın ilk günü, Bodrum'daki Dedikodulu Club'ta sahneye çıkmadan önce gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ramazan ayını ibadetle geçirdiği belirten Bülent Ersoy, "Allah dergah-ı izzetinde kabul ve makbul eylesin inşallah. Tabi gitti diye üzüldüm. Bir dahaki seneye ya ulaşırım ya ulaşamam, bilmiyorum. Ama dolu dolu, yüreğimde hissederek yaşadım. Mutluyum. Seneye nasip olursa yine yaşarım" dedi.

"ETİMLE SÜTÜMLE AYAKTA DEĞİLİM"

Medyada yer alan makyajsız fotoğrafıyla ilgili bir soru üzerine Ersoy, sesini ima etmek için parmağıyla boğazını gösterip, "Benim en büyük zenginliğim bu. Film artisti değilim. İster kör olayım, ağzım burnum çarpılmış olsun. Bunu ne yapacaklar. Etimle sütümle hayatta ve ayakta değilim ki" diye konuştu. Ersoy, fotoğrafı görmediğini, gazetecilerden duyduğunu da ifade etti.

"BİZİM TARAFA GEÇTİ"

Geçen yıl bir iftar davetinde kendisine selam vermediğini söylediği süper star Ajda Pekkan ile aralarının açık olduğunun hatırlatılması üzerine Ersoy, "Alaturka okuduğu için kendisini kutladım. Çünkü o öteki tarafın starıydı şimdi bizim tarafa geçtiği için Nur Yerlitaş aracılıyla 'aferin ona' dedim" diyerek, aradaki buzları erittiklerinin sinyalini verdi. Süper starın bu konudaki cevabının sorulması üzerine ise Ersoy, "Çok memnun oldu tabi. Aramızdaki buzlarının erimemesi için bir neden yok. Şurada kaç kişiyiz zaten? Toplasanız 5 kişi var mıyız?" diye karşılık verdi.

Gazetecilerin sahnede giyeceği ayakkabılarını otelde unuttuğunu öğrendiklerini söylemeleri üzerine Ersoy, "Kim söyledi onu? Hay Allah, ne çabuk duyuluyor bunlar" dedi.

Şehriban İpek imzalı kostüm giyen Ersoy, açıklamalarının ardından sahneye çıkıp, Orhan Gencebay'ın "Yarabbim", "Benim Dünyam" "Severek Ayrılalım", Bir Tesell Ver" adlı şarkılarıyla başladığı konserinde Bodrumluları ve tatilcileri coşturdu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bülent Ersoy Ajda Pekkan Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title