Haberler

Bülent Ersoy: Önemli Olan Yüzüm Değil Sesim

Güncelleme:

Bodrum'da sahne alan Diva, makyajsız çekilen fotoğrafıyla ilgili, "Benim sesimi ne yapacaklar? Ancak boş şeylerle uğraşsınlar" dedi.

Bayram'ın birinci günü bir gece kulübünde sahne alan Bülent Ersoy, seslendirdiği şarkılar ile hayranlarını coşturdu. Sarı elbisesi ile dikkat çeken Ersoy'ın neşeli tavırları ve esprileri, izlemeye gelenleri kahkahaya boğdu.

MAKYAJSIZ YAYINLANAN FOTOĞRAFINA CEVAP VERDİ

Geçtiğimiz günlerde gazete ve sosyal medyada dönen makyajsız fotoğrafı hakkında da yorum yapan Ersoy, "Benim sesimi ne yapacaklar? Ancak boş şeylerle uğraşsınlar" diyerek, "Ben herkese şunu söylüyorum; benim en büyük zenginliğim sesim. Ben film artisti değilim. İstersem kör olayım, ağzım burnum çarpılmış olsun. Sesimi ne yapacaklar? Haydi fotoğraflarımı çektiler, bastılar, yayınladılar ama sesimi ne yapacaklar? Ben etimle sütümle ayakta ve hayatta değilim ki. Önemli olan sesim, o yüzden böyle şeyleri geçecekler" dedi.

Bodrum'da tatil yaptığını da sözlerine ekleyen Ersoy, "Birkaç gün daha Bodrum'dayım. Tekneyle denize açılacağım. Basın yakalayabilir beni ama bilmiyorum gazetecilerin işi hiç belli olmaz. Çok da ukalaca konuşup, 'Beni görüntüleyemezsiniz' demiyorum" ifadelerini kullandı.

"BEN KİMSE İLE KÜS DEĞİLİM"

Ajda Pekkan hakkında söylediği sözlerin ardından mahkemelik olan Ersoy, kimse ile münakaşalı olmadıklarını vurgulayarak, "Ajda Hanım'la konuşmadık. Özür falan beklemiyorum, herkes birbirine bir şeyler söyledi. Söylenecek bir şey de kalmadı ama ben Ajda Pekkan'ı alaturka müzik okuduğu için kutladım çünkü o öteki tarafın yıldızıydı. Şimdi bizim tarafa geçtiği için, 'Aferin ona' dedim. Nur Yerlitaş'a söyledim, söyle ona, 'Aferin de' dedim çünkü Ajda Pekkan bizim tarafa geçti artık. Ajda Pekkan da çok memnun oldu. Aramızdaki buzlar da erimeye başladı. Erimeyecek bir şeyde yok zaten, ne olabilir ki? Zaten şunun şurasında toplasan 5 kişiyiz" diyerek sözlerini tamamladı.

Sabahın ilk ışıklarına kadar sahnede kalan Ersoy, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Bülent Ersoy Ajda Pekkan Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

metin:

bülent ersoy sanatçıdır manken deyildir

24
13
yanıtYanıtla
objektif:

allahını seversen sesinin neresi güzel

10
11
yanıtYanıtla
TÜRK:

O yüzden mi kazandığın trilyonları estetik için harcıyorsun yıllardır

20
1
yanıtYanıtla
ADAR:

ALLAH vergisi Kimse Karışamaz Deseydi Bence Daha mantıklı Olurdu..

15
4
yanıtYanıtla
Aksakal:

Hayret dogru konusmus.. Sesi ile para kazaniyor yuzu ile degil.

9
9
yanıtYanıtla
zeyno:

aynen vala kadın dogru soyluyor.......... o resmı cekenın acaba esı o yasa galdıgın nasıl ......

8
6
yanıtYanıtla
KEMAL D.:

OLA SESUNI ANLADIK ŞEKIL BOZUKLUĞUNUDE ANLADUKTA HAUU CINSIYETUNI BI ANLAYAMADUM YOKSA TURUNUN SON ORNEĞIMISUN NESUN

6
5
yanıtYanıtla
ayse:

bazi kisiler seis güzel fln yazioor... Her sesi güzel olanin nefside güzel olssa keskee bu Bülent columuza cocumuzaa cok kötü örnek.. Genclerr ide buna özenip taklit yapioylarr noldu bizim insanlarimaizaaa nolldduuuu

5
6
yanıtYanıtla
ISMAIL GULMEZ Adınız Yazın:

MAYMUN AGIZLI ERKEKTEN KARI ALLAHI AGZINA ALACAGIN ZAMAN AGZI NI ASITLE YIKA DERIM

2
8
yanıtYanıtla
cahil ismoyaermanogur@hotmail.de:

seninde agzin kokmus git bi fircala Allahin islerinede karisma Allah herkesin Allahi sade senin degil.

yanıt0
yanıt0
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title