Haberler

Bülent Ersoy Cinsel İstismar Yasasına Sert Tepki Gösterdi

Güncelleme:

Edirne'de sahneye çıkan Bülent Ersoy, tartışılan cinsel istismar önergesiyle ilgili sert tepki gösterip, "Örneğin ben, bana cinsel istismarda bulunan biri. Ben o insandan zevk mi aldım?" dedi.

Edirne Gloria Park'ta programa çıkmadan önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ersoy, çok tartışılan cinsel istismar suçunda mağdur ile failin evlenmesi halinde hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına ilişkin önergeye tepki gösterdi.

YASA ÖNERGESİNE SERT TEPKİ GÖSTERDİ

Yasayı çok anlamadığını kaydeden Bülent Ersoy, kadının tecavüzcüsüyle evlendirilmesini kabul etmediğini söyledi.

İşte Ersoy'un tepki dolu sözleri:

"BEN O İNSANDAN ZEVK Mİ ALDIM DA EVLENEYİM"

"Yasayı pek anlamıyorum. Örneğin ben, bana cinsel istismarda bulunan biri. Ben o insandan zevk mi aldım? Zevk almış olsaydım, zaten o kişiyle beraber olurdum."

"BÖYLE BİR ŞEYİ KABUL ETMİYORUM"

"O benle evlenecek tabi kendisini kurtarmak için, hapis yatmamak için. Ama ben bakalım kabul edecek miyim? Evlenmeyi. Ben ona sordum mu? Aman ben senden hoşlanıyorum dedim mi? Benim gönlümde başka biri var. Tanımadığım biri, nasıl böyle bir şey yapabilir. Ben evlenmeyi kabul etmemekle o zaman, o kendini kurtaracak. Ben de bu şekilde bir istismara layık olmuş ya da başımdan böyle bir şey geçmiş olarak kalacağım. Böyle bir şeyi kabul etmiyorum."


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bülent Ersoy Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title