Haberler

Bülent Ersoy: Cebinde mi Götürecek Sarayı

Güncelleme:

Diva, Cumhurbaşkanlığı Sarayı hakkında tartışmaların yersiz olduğunu söyleyerek, "Cumhurbaşkanlığı Sarayı, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin sarayıdır." dedi.

Gündemde tartışmalara neden olan Cumhurbaşkanlığı Sarayı hakkında birçok isimden sonra Diva da yorumda bulundu.

"KENDİ CEBİNDE Mİ GÖTÜRECEK"

Ersoy, "Saray'ın hep dedikoduları oldu nedense. Ama ilerleyen Türkiye'de bakınız Atatürk zamanında Çankaya'da o görkemli Saray'ı yaptı. Şimdi bu zaman diliminde böyle bir şeyin olması Sayın Cumhurbaşkanımıza Allah uzun ömürler versin. Ama şimdi giderken kendi cebinde mi götürecek o Saray'ı ?" dedi.

"HERKESİ MEMNUN ETMEK İMKANSIZ"

"Orası Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin sarayıdır." diye ekleyen Bülent Ersoy şöyle konuştu; "Bu Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin iftihar meselesidir bence. İsteyen kabul eder isteyen etmez. Herkesi memnun etmek zaten imkansızdır. Uygun görmüşler güzel yapmışlar tebrik ve takdir ediyorum."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Bülent Ersoy Ak Saray Çankaya Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (96)

derya denizmobilWeb@haberler.com:

Haklı Türkiye cumhuriyeti ne kalacak

38
27
yanıtYanıtla
hüseyin koç:

Cinsiyeti belli olmayan adam için yorum yapıyorsunuz ya. . . . ülkenin niye bu halde olduğu buradan belli. . .

24
33
yanıtYanıtla
gururumMobil-ANDROID:

Yazık bu ney ne demektir kendine tapulu saraymı yapıyor. Ben Almanya dan yazıyorum türkiyefedeki yaşam bizim yaşantı mızdan çok iyi çalışmadan para. yaşlanmadan emekli gelde gör buradaki hayatı aynen robot gibi .Biz osmanlıya hani camileri yaptırdı diye gurur duyuyoruz başbakanımız çok şeyler yaptırdı bırakın birde saray yaptır sın çünkü Türkiye min tapulu malı yıpratmayın işiniz yokmu

22
29
yanıtYanıtla
asaletMobil-ANDROID:

Bülent Ersoy da bunu soylediyse hacı kesin bu sarayın yapılmaması gerekiyordu... şimdi daha iyi anladım...

27
16
yanıtYanıtla
demokratMobil-ANDROID:

Kardeşim her gelen bir saray yaptirirsa ne olur bu devletin hali...

26
17
yanıtYanıtla
AdanalıMobil-IOS:

Bulent hanım bızlerde bılıyoruz goturemeyecegını ama ama bu ulkede asgarı ucret 980 lırayken saraydakı bardaga 1000 lıra vermek asgarı ucretlıyle dAlga gecmektır tabı sızın altınız kuru tok acın halınden anlamaz

23
20
yanıtYanıtla
Türkiyem Mobil-IOS:

Helallllll

22
21
yanıtYanıtla
ESAS ATATURKCU:

TABİ KEYFİN YERİN DE KEPCELER ÇALIŞIYO VIZIR VIZIR DERT YOK KEDER YOK KONUŞURSUN SNN NE OLDUĞUN BELLİ DEĞİL BEEE KİM TAKAR SENİ BÜLENT ABİİİİİİ

21
22
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

DIŞ BORCU ALMIŞ YÜRÜMÜŞ 10 MİLYONA YAKIN İŞSİZİ OLAN AÇLIK SEFALETİN ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜĞÜ BİR ÜLKEDE KATRİLYONLARI SARAYA HARCAMAK UTANMAZLIKTIR. SEN MUŞMULA SURATINLA HER PROGRAMDA YÜZLERCE MİLYARI CUKKA EDERKEN 20 MİLYON İNSAN BU ÜLKEDE BİR AY ÇALIŞIYOR 890 LİRA KAZANABİLMEK İÇİN İNSAN UTANIR SARAY ŞAKŞAKÇILIĞI YAPARKEN YAPILDI YIKILACAK DEĞİL ARTIK HİÇ OLMAZSA SUSUN MİLLETİN ASABINI BOZMAYIN!!

23
19
yanıtYanıtla
TÜRK:

bunu söyliyen tek bir takısına 70 bin lira veren kişi (kolye bilezik vs. )

26
16
yanıtYanıtla
Tüm 96 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title