Haberler

Bülent Ersoy 180 Metre Kumaşı Başka Kimse Giymesin Diye Almış

Güncelleme:

Serveti dillere destan Diva, aynısından kimsede olmasın diye 180 metrelik gül desenli kumaşın topunu 50 bin TL'ye satın aldı, elbise diktirdi.

Bülent Ersoy o gün kendisi için kapatılan ve başka müşteri alınmayan modaevinde yaklaşık iki saat kalmış ve uzun incelemeler sonunda 50 Bin TL'lik kumaş almıştı.

"KİMSE GİYMESİN DİYE HEPSİNİ ALDIM"

Bülent Ersoy bayramın ikinci günü Kıbrıs'da konser verdi. Sahneye gül desenli bir elbiseyle çıkan Diva "Ünlü bir markanın tasarımı olan bu gül desenli kumaşın 180 metrelik bütün topunu 'kimse giymesin' diye satın aldım. Modacı dostum Şehriban İpek de o kumaşla bana bu eşsiz elbiseyi tasarladı." dedi.

50 BİN TL ÖDEMİŞTİ

Ersoy 180 metrelik kumaşın topuna 50 bin TL ödedi. Bülent Ersoy'un 180 metrelik kumaşı Dolce&Gabbana'nın 2015 sonbahar/kış koleksiyonu 'Viva la Mamma'dan.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bülent Ersoy Kıbrıs Magazin Haberler

500

Yorumlar (59)

DÜNYANIN ÇİVİSİ:

BU KADININ SAÇMA SAPAN KIYAFETLERE VERDİĞİ PARAYLA TÜM SOLMALİ İHYA OLURDU

29
0
yanıtYanıtla
blablablabla:

abajur gibi olmuş

28
0
yanıtYanıtla
hazal:

korkunçççç :):)

19
0
yanıtYanıtla
Track003:

Seni dinleyipte insan yerine koyanlarda kabahat!!!Maymun

19
0
yanıtYanıtla
seray:

tam düşündüğüm gibi , kibir kötü bir şeydir hepimiz faniyiz bunlara kalsa farklı toprakta yatacaklar da olmuyor mezar aynı mezar

17
1
yanıtYanıtla
spiderman:

İsraf haramdır haram. Bir de ezan okuyup allah diyorsun hangisine inanalım göstariş meraklısı cinsiyeti bile belli olmayan ne idüğü belirsiz yaratık

16
1
yanıtYanıtla
ece:

allahım bunedir ya bu insanlar herşeyden zevkini almış artık saçmalıyorlar ne yapacaklarını şaşırmışlar gülüyorum sadce :)

16
0
yanıtYanıtla
hewler:

2 metrelik kefenede tüy takarsın

15
1
yanıtYanıtla
Aydın:

Bu nedir ya almiş çarşafı bıldiğin dolamış anam su çarşafın aynısı pazar Alıp yatak çarşafı yapıyo yazık günah 50 bın tl vermiş bır kaç kişiye yardım etsen ne cıkar

15
0
yanıtYanıtla
SelenMobil-IOS:

Divan örtüsü gibi çok komik görünüyor ya

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title