Haberler

Bülent Ecevit Üniversitesinde Oryantasyon Programı

Bülent Ecevit Üniversitesi Ahmet Erdoğan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda (AESHMYO) yeni programlara kayıt yaptıran öğrenciler için oryantasyon programı hazırlandığı bildirildi.

Bülent Ecevit Üniversitesi Ahmet Erdoğan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda (AESHMYO) yeni programlara kayıt yaptıran öğrenciler için oryantasyon programı hazırlandığı bildirildi.

Ahmet Erdoğan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ebru Ofluoğlu Demir, gazetecilere yaptığı açıklamada, yüksekokulda mevcut 16 bölüm ve 13 programa ek olarak bu yıl iki yeni programla akademik yıla başladıklarını söyledi.

Yüksekokulun Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü bünyesinde açılan Optisyenlik Programı ve Patoloji Laboratuvar Teknikleri Programlarına 80 öğrencinin kayıt yaptırdığını belirten Ofluoğlu, şöyle konuştu:

"Yeni gelen öğrencilerimizin üniversitemize ve bölümlerine daha kolay adapte olabilmeleri için bir oryantasyon eğitimi programı hazırladık. Programda üniversite yaşamını, üniversitemizi ve kampüsümüzü, yüksekokulumuzu tanıttık. Danışman hocalarımızla birlikte öğrencilerimize bölümleriyle ve alanlarıyla ilgili detaylı bilgiler verdik. Yüksekokul binamızın yenilenmesiyle birlikte okulumuz, öğrencilerin bilimsel araştırma ve çalışma yapabilmeleri için daha da uygun hale geldi. Laboratuvarlarımız ve dersliklerimiz öğrencilerimizin teknolojiden daha fazla yararlanabilecekleri şekilde yeniden düzenlendi. Bizlerden desteklerini esirgemeyen Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Özer'e teşekkür ediyor, öğrencilerimize, akademik ve idari personelimize yeni akademik yılda başarılar diliyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title