Haberler

    Bülent Değerli Yazdı: Veda...

    Bülent Değerli

    Hayat acımasızdır. Bazen size hiç istemediğiniz şeyler yaptırır. İçiniz acıyarak kararlar aldırır. Şartlar, kontrol edemediğiniz koşturmalar, ayak uyduramadığınız tempolar veda etmek zorunda bırakır. Sevmek yetmez, istemek de… Gücünüz biter, enerjiniz tükenir. Yapmaktan çok keyif aldığınız işlere bir nokta koyarsanız, hiç istemeseniz de…

    Bu da o hesap işte. Bu da öyle bir veda işte…

    Goal ailesi bana kucak açtı, bir köşe verdi. Ve o köşe hayatımın en anlamlı köşelerinden birine yerleşti. Karışan olmadan, inandığım gibi, hissettiğim gibi yazdım her kelimeyi.

    Maçları yazdım. Dünya Kupası’nı yazdım. Toni Schumacher’i, Kuyt’ı, Dünya şampiyonu Almanları, Klopp’u, Mourinho’yu, Bordeaux zaferinin yıldönümünü yazdım. Kalanları, gidenleri, sevdiklerimi, kızdıklarımı, geçmişi, geleceği ve daha nicelerini yazdım. Aklım yettiğince, kelimelerim el verdiğince kalem salladım.

    Yazarken de gerçek hayattan, derdimden, tasamdan, öfkemden, gözyaşımdan arınıp Alice Harikalar Diyarı’na gittiğimi hayal ettim. Her defasında bir tavşan yuvasının deliğinden geçip bambaşka bir dünyaya daldım.

    Ama işte her masalın, her hayalin bir sonu var. Kimseyle ilgisi olmasa, kimse bunu istemese de her yazının bir finali var.

    Hatalarımla, sevaplarımla, bana inanan, her başım sıkıştığında kadememe giren bu dükkanın sahiplerine teşekkürler. Beni okuduğunuz her satır, hayatınızdan “çaldığım” her saniye için sizlere de teşekkürler. Belki bazılarınızın beni okurken çok kızdığı anlar oldu. Olsun varsın... Kızmak da iyidir bazen, insanı düşünmeye iter. Belki sizi kızdırıp, o ana kadar aklınıza düşmeyen bir fikrin ışığının yanmasını sağladım. Bu da bana yeter.

    Her parantez çaresiz birgün kapanıyor. Ve hayatımdaki en güzel parantezlerden birini bana açtıran insanlara da o parantezi benimle paylaşanlara, peşimden gelip tavşan deliğinden geçenlere de tekrar binlerce teşekkür…

    Bülent Değerli’den şimdilik bu kadar.

    Kalın sağlıcakla. Her vurduğunuz gol olsun şu hayatta...

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS...
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title