Haberler

Bülent Arınç, Bolu'da Hakim Karşısına Çıktı

Güncelleme:

Eski Meclis Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, katıldığı bir televizyon programında Bolulu gazeteci İmdat Aslan'a hakaret ettiği iddiasıyla ifade verdi.

Eski Meclis Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, katıldığı bir televizyon programında Bolulu gazeteci İmdat Aslan'a hakaret ettiği iddiasıyla hakkında açılan davada ifade vermek için Bolu'ya geldi.

SABAH SAATLERİNDE BOLU'YA GELDİ

Bolulu gazeteci İmdat Aslan, eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın katıldığı bir televizyon programında kendisine hakaret ettiği iddiasıyla Arınç'tan şikayetçi oldu. Bolu Asliye Ceza Mahkemesi'nde 'sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret' suçlamasıyla yargılanan Bülent Arınç sabah saatlerinde Bolu'ya geldi.


DAVA AÇAN GAZETECİ AÇIKLAMA YAPTI

Bülent Arınç'tan şikayetçi olan gazeteci İmdat Aslan mahkeme öncesinde açtığı dava ile ilgili bilgiler vererek, "2015 yılında şuanda kırmızı bültenle aranan imam ve kasa olarak tabir edilen Adnan Daylan ve şürekasının işlettiği Highway'de mola veren zamanın başbakan yardımcısı ve zamanın meclis başkanı Arınç'ın orada konakladığını gördük. Bunun bir algı operasyonu olduğunu, FETÖ'ye bir destek ziyareti gibi algılanacağını, doğru olmadığını twitter hesabımdan açık şekilde ifade ettim. Sayın Arınç buna teşekkür edeceği yerde tam tersi CNN televizyonunda Taha Akyol'un sunduğu bir programda, 'adam neymiş, bir araştırdım ki, bana söylediler geçmişi karanlık. İtirafçı pozisyonuna gelmiş' diyerek, hem FETÖ'ye hedef göstermiştir hem de benim bu konudaki devlete olan yardımımı örselemeye çalışmıştır. Bu anlamda ben şikayetçi oldum" dedi.


KARAR MAHKEMESİ MAYIS AYINDA

Basın mensuplarının alınmadığı mahkeme salonunda hakim karşısında ifade veren Arınç, çıkışta yaptığı açıklamada, duruşmanın gayet güzel geçtiğini ifade ederek, "İmdat Aslan isimli bir kişinin şahsım hakkında şikayetçi olduğu bir dava için geldim. Kendisine hakaret ettiğimi ifade etmiş ve davacı olmuş. Bugün duruşma görüldü. Daha öncekilere gelememiştim. Bugün hem Bolu'ya geleyim hem adliyeyi bir ziyaret edeyim hem de mahkemede bizzat bulunayım diye düşündüm. Gayet güzel geçti duruşma. Taraflar iddialarını ve savunmalarını söylediler. Hakim karar vermek üzere Mayıs ayına erteledi" dedi.

Referandum hakkında görüşleri sorulan Arınç, "Bugün benim referandumum zaten. Şimdi onu görmüş olduk. Ama 16 Nisan'dan sonra gelirsek onu da sorarsınız. Söz size" şeklinde cevap verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Asliye Ceza Mahkemesi Bülent Arınç İmdat Aslan Bolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title