Haberler

Yolda Bulduğu Parayı Polise Teslim Etti

Güncelleme:

İzmir'de yaşayan Fethiye Şen, yolda bulduğu 4 bin 650 avroyu polise teslim etti.

İzmir'de bir vatandaş, yolda bulduğu 4 bin 650 avroyu polise teslim etti.

PARAYI DÜŞÜREN KADIN DA AYNI POLİS MERKEZİNE GİTTİ

Buca ilçesine bağlı Forbes Sokağı'nda yürüyen Fethiye Şen, yerde bulduğu zarfın içerisindeki dövizi tutanak karşılığında Şirinyer Polis Merkezi'ne teslim etti. Bir süre sonra aynı polis merkezine giden 45 yaşındaki Rana Dirin, çantasından para düşürdüğünü belirtip yardım istedi.

ÇANTASINDAKİ ZARFI DÜŞÜRDÜ

Almanya'da yaşadığını ve bir süre önce ziyarete geldiği annesiyle gezmeye çıktıklarını, çantasından bir şey almak istediği sırada içerisinde 4 bin 650 avro bulunan zarfı düşürdüğünü anlatan Dirin'e parası teslim edildi.

Paranın annesinin emaneti olduğunu ifade eden Dirin, "Yolda bulan bir hanımefendi polise getirip teslim etmiş. Aslında samimi söylemek gerekirse çok umudumuz yoktu bulunabileceğine dair. Fakat bir şansımızı deneyelim karakola da bir uğrayalım dedik. Buraya geldik. Geldiğimizde önce tebessümle karşılaştık" dedi.

Bu arada Almanya'ya dönüş için bilet alan Dirin, havalimanına polislerin yardımıyla ulaştırıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Fethiye Forbes İzmir Buca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (22)

RİZELİ:

SALAKLIĞINA DOYMA

1
27
yanıtYanıtla
sen hakettin:

helal olsun

17
1
yanıtYanıtla
iyi insanlar varmış:

daha kıyamet kopmaz..

15
2
yanıtYanıtla
gayserili:

Yolda buldugu parayi ''bana haramdir'' deyip polise teslim edene Türk denir. Helal olsun, cok duygulandim. Bu milletin sirti yere gelmez.

13
1
yanıtYanıtla
idris bilgiçrapelin73@hotmail.com:

sanki bilmiyoruz daha once turistler turkiyede paralari için kesildi

yanıt0
yanıt0
hayırsever:

ben olsam vermezdim.o parayı kendi elimle kaybedenin hayrına fakirlere düşkünlere dağıtırdım.

0
12
yanıtYanıtla
Peygamber_sevdalısıabdullahcihan21@gmail.com:

Önce Sahibini bulmak için elinden geleni yapacaksın bulamadıysan sonra

yanıt0
yanıt0
serdar bilirserdar_bilir@hotmail.com:

kaybeden sen olsaydın napardın peki; yakınırmıydın , yolda her gördüğüne bir zarf buldunuzmu derdin bi düşün derim hattim olmayarak

yanıt0
yanıt0
Yurdum insanim@m.m:

Helal olsun

7
0
yanıtYanıtla
ELA:

Rabbim herkeze helalinden yedirmek nasip etsin . Para´yi bulup iade eden bayana da helal olsun .

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title