Haberler

Bulanık'ta Ramazan Etkinliği

Türk Traktör New Holland sponsorluğunda ünlü sanatçı Ercüment Balakoğlu, Ahmet Çevik ve Sümer Tilmaç, Muş'un Bulanık ilçesinde sahne aldı.

Türk Traktör New Holland sponsorluğunda ünlü sanatçı Ercüment Balakoğlu, Ahmet Çevik ve Sümer Tilmaç, Muş'un Bulanık ilçesinde sahne aldı.

Türk Traktör New Holland sponsorluğunda düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında Bulanık Otogarı'nda Ercüment Balakoğlu, Ahmet Çevik ve Sümer Tilmaç sahne aldı. Bulanık Belediye Başkanı Ziya Akkaya, Türk Traktör New Holland Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir, Türk Traktör New Holland Genel Müdür Yardımcısı Matthieu Sejourne, Türk Traktör New Holland ve Çekor Bulanık Satış Bayisi Sahibi Abdulcelil Korukluoğlu ve çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlikte ilk olarak Sümer Tilmaç'ın, Ercüment Balakoğlu ve Ahmet Çevik atışma oyunu ile seyircinin karşısına çıktılar. Değişik etkinliklerin yapıldığı program, izleyiciden büyük alkış aldı.

Etkinliğin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ziya Akaya, "Ünlü sanatçılarımıza Bulanık'ta oldukları için, bu tiyatro gösterisini bize izlettirdikleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Etkinlik, ateş dansı ile son buldu. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title