Haberler

Bulanık'ta Muhtaç Öğrenciler Yararına Kermes

Muş’un Bulanık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, okuldaki fakir, yetim ve öksüz öğrenciler yararına kermes düzenledi.

Muş'un Bulanık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, okuldaki fakir, yetim ve öksüz öğrenciler yararına kermes düzenledi.

Bulanık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından öğretmenevi bahçesinde gerçekleşen kermese Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, Milli Eğitim Müdür yardımcıları, şube müdürleri, okul müdürleri, kurum müdürleri ve amirleri, siyasi parti temsilcileri ve esnaf katıldı. Okul Müdürü Yelda Olgun, okuldaki fakir, yetim ve öksüz öğrenciler yararına düzenledikleri kermes ile ilgili Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip'e bilgi verdi. Kermesi gezen Edip, emeği geçenleri kutladı. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Deniz Edip, "Böyle güzel ve anlamlı etkinliğin ilçemizde ilk defa yapılmasından ve halkımızın yoğun ilgisinden memnuniyet duyuyorum. Okul Müdürü Yelda Olgun başta olmak üzere okul müdür yardımcıları, fedakar öğretmen ve öğrencilere, emeği geçen tüm çalışanlara, yemek stantlarında büyük özveri ile gönüllü görev alan velilerimize teşekkür ediyorum. Öğretmen, öğrenci ve velilerimizin bu anlamlı duyarlılığı bizi duygulandırdı. Her öğrencimizin, eğitimci arkadaşımızın ve çalışanlarımızın sevinci, sıkıntısı hepimizin sevinci sıkıntısıdır. İhtiyaç sahibi kardeşlerimizin bir nebzede olsa, ihtiyaçlarının giderilmesine yönelik yapılan bu çalışmalarda emeği geçen okul idaresi, öğretmen, öğrenci ve velilerimizi kutluyorum" dedi.

Okul Müdürü Yelda Olgun ise, düzenlenen kermeste Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin derslerinde yapmış oldukları eserleri sergilediklerini belirterek, "Yetim çocuklar yararına yapılan satışlar okul müdürlüğü tarafından tespit edilen kimsesiz ve yetim öğrencilerin ihtiyaçlarını gidermelerinde yardımcı olması amacıyla yerlerine ulaştıracağız. Onların bu sevinci bizleri de daha mutlu edecektir" diye konuştu. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bulanık Muş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title