Haberler

Bulanık'ta Karne Sevinci

Bulanık ilçesinde 2014-2015 eğitim öğretim yılının sona ermesinden dolayı, 27 bin 800 öğrenci karne sevinci yaşadı.

Bulanık ilçesinde 2014-2015 eğitim öğretim yılının sona ermesinden dolayı, 27 bin 800 öğrenci karne sevinci yaşadı.

Bulanık Gazi İlköğretim Okulu ve Yoncalı Beldesi Ortaokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenlerinde, öğrenciler bir yıllık emeklerinin karşılığı olan karnelerini aldı.

Törende konuşan Bulanık Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, ilçe genelinde 27 bin 800 öğrencinin karne aldığını belirterek, başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirdiklerini söyledi.

Bu yıl 100'ün üzerinde öğrencinin fen liselerine gideceğini bildiren Edip, şöyle konuştu:

"Bu yıl eğitim öğretim yılında başarılı ve başarısız olduğumuz alanlar oldu. Bu yıl özellikle TEOG sınavında, geçen yıla göre yüzde 100'lük bir başarı sağladık. Geçen yıl son sınıflarda 35 kişiyi fen lisesine göndermiştik. Bu yıl da 100'ün üzerinde öğrencimizi fen liselerine gönderiyoruz. Birçok okulumuzda başarılı projeler gerçekleştirdik. Bu yıl spor alanında çok iyi dereceler aldık. Birçok alanda birincilik, Türkiye şampiyonu olduk. Tatilde eğleneceksiniz, oyun oynayacaksınız, dinleneceksiniz. Bunun yanında bol bol kitap okuyup testler çözün. Hepinize iyi tatiller diliyorum."

Ardından Edip ve Şube Müdürü Ali Çiçekli, karneleri dağıtarak öğrencileri kutladı.

Kaynak: AA / Yerel

Yoncalı Bulanık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title