Haberler

Bulanık'ta İstiklal Şairini Anma Programı

Muş’un Bulanık ilçesinde İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma programı düzenlendi.

Muş'un Bulanık ilçesinde İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma programı düzenlendi.

125. Yıl Orta ve İlkokulu tarafından Bulanık Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün konferans salonunda düzenlenen programa Kaymakam Ömer Şahin, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ömer Altaş, Emniyet Müdürü Muhittin Ayhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Deniz, kamu kurum amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda Mehmet Akif Ersoy'un hayatı ve İstiklal Marşı'nın yazılışı ile ilgili bilgiler verildi. Ardından 125. Yıl Ortaokulu Müdür Yardımcısı Mehmet Kaya tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı.

Yapılan konuşmanın ardından 125. Yıl Orta ve İlkokulu tarafından hazırlanan günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunmasının ardından düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Kaymakam Ömer Şahin, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ömer Altaş ve Emniyet Müdürü Muhittin Ayhan tarafından çeşitli hediyeler verildi. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Akif Ersoy Ömer Şahin Bulanık Muş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title