Haberler

Bulanık'ta Dsyb Şubesi Açıldı

MUŞ (İHA) – Muş’un Bulanık ilçesindeki çiftçi ve hayvan yetiştiricilerinin işlerinin kolaylaştırılması ve hizmetin yetiştiricilerin ayağına götürülmesi amaçlı Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği (DSYB) Şubesi açıldı.

MUŞ (İHA) – Muş'un Bulanık ilçesindeki çiftçi ve hayvan yetiştiricilerinin işlerinin kolaylaştırılması ve hizmetin yetiştiricilerin ayağına götürülmesi amaçlı Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği (DSYB) Şubesi açıldı.

Şubenin açılış törenine Bulanık Kaymakamı Ömer Şahin, Muş Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Salih Özmen, Muş Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Mehmet Gündoğdu, Bulanık Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı M. Hanifi Koşuncu, Esnaf Kefalet ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yakup Kaya, Şoförler Odası Başkanı Bahattin Taşkıran, Ziraat Odası Başkanı Nevzat Taşdemir, Kızılay Başkanı Seracettin Yılmaz, kurum amirleri ve çok sayıda birlik üyesi katıldı. Burada bir konuşma yapan Mehmet Salih Özmen, amaçlarının hizmeti çiftçilerin ayağına getirmek ve böylelikle işlerini kolaylaştırmak olduğunu belirterek, artık yetiştiricilerin birçok işlem de Muş'a gelmeden işlerini şubede kısa sürede yapabileceklerini söyledi. Özmen, "Seçildiğimizde şube sayımızı arttıracağız ve hizmeti ayağınıza getireceğiz demiştik. Bugün bunu gerçekleştirdik. Bulanık DSYB'ye ve üyelerine yakışanın da bu olduğunu düşünüyorum. Her sene hedef çıtamızı yükselterek, daha iyi ve hızlı hizmet veren bir birlik olmaya çalışıyoruz" dedi.

İlçe Kaymakamı Ömer Şahin ise, yeni açılan şubenin üretici ve çiftçilere katkı sağlayacağını belirterek, "Bu yerinde hizmet noktasında çok güzel bir iş. Çünkü yerinde hizmetin önemi gerçekten büyük. Üreticilerimize, çiftçilerimize çok değerli katkılar sağlayacaktır" şeklinde konuştu.

Açılış ve ziyaretçilerin şubeyi gezmelerinin ardından bir açıklama yapan Bulanık DSYB Başkanı Cemal Aral, hizmete yeni başlayan şubenin tüm üyelere hayırlı olmasını dileyerek, hizmeti halkın ayağına getirdiklerini söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri ve tarım platformu üyeleri tarafından şubenin açılış kurdelesi kesildi. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Gündoğdu Mehmet Salih Bulanık Muş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title