Haberler

Bulanık'ta Birlik Encümeni Seçimi Yapıldı

Güncelleme:

Muş'un Bulanık Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği, 30 Mart seçimlerinden sonra yeni birlik encümeni seçimlerini yaptı.

Muş'un Bulanık Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği, 30 Mart seçimlerinden sonra yeni birlik encümeni seçimlerini yaptı.

Bulanık Kaymakamı Ömer Şahin'in başkanlığında yapılan seçimde 2 il genel meclis üyesi ve 2 köy muhtarı birlik encümenliğine seçildi. Bulanık Kaymakamı Ömer Şahin, seçilen birlik üyelerinin en iyi şekilde hizmet vermesini temenni ettiklerini söyledi. Yeni seçilen muhtarlara başarılar dileyen Kaymakam Ömer Şahin, hiçbir köyü diğer bir köyden ayırt etmediğini, hangi köye acil hizmet gerekiyorsa o köye öncelik tanıyacaklarını söyledi. Tüm adaylara başarı dileklerinde bulunan Şahin, "30 Mart yerel seçimler yapıldı. Yeni muhtar adayları seçildi veya daha önce seçilenler görevlerine tekrar devam ediyor. Kesinlikle her köyümüz ayrı önem arz etmektedir. Her köyümüzün ayrı hassasiyetleri ve özellikleri mevcuttur. Bizler de hizmetlerimizde bunlara dikkat ediyoruz. Tüm köylerimize eşit davranıyoruz. Bir önceki dönem encümenlerimiz, muhtarlarımız ile güzel çalışmalar yürüttüğümüz için kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Köylerde var olan sorunların bir anda hal olunamayacağını belirten Kaymakam Şahin, özellikle yeni seçilen muhtarlardan sabırlı olmalarını istedi. Kaymakam Şahin, "Hepinizin de bildiği üzere Bulanık Köylere Hizmet Götürme Birliğimiz var. Sizin içme suyunuzun, yolunuzun veya küçük onarımlarınızın yapıldığı bir karar organı var. Bizler hizmet için çalışıyoruz. Ama her şey bir anda olmuyor. Bizler bütçemize göre, kaynaklarımıza göre köylerimize hizmet yapacağız. Aciliyet durumuna göre hangi köyün ne ihtiyacı varsa sıraya koyup yapacağız. Bu dönem daha rahat olacağız, kapanan 3 beldemizdeki araçlar da birliğimize devredildi. Bu dönem araç gereç konusunda pek sıkıntımız olmayacak" diye konuştu.

Yapılan konuşmalardan sonra birlik seçimine geçildi. Toplam 59 oyun kullanıldığı Bulanık Köylere Hizmet Götürme Birliği encümenliği seçimlerinde Asım Çetinkaya 35 ve Seyithan Akkaya 34, köy muhtarlarından da Karaburun Köy Muhtarı Dilaver Yılmaz 28 ve Oğlakkaya Köyü Muhtarı Tekin Sönmez 38 oy alarak birlik encümen üyeliğine seçildiler. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Ömer Şahin Bulanık Muş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title