Haberler

Bulanık Devlet Hastanesi Yenileniyor

Muş'un Bulanık Devlet Hastanesi, yapılan çalışmalarla modern bir görünüme kavuşuyor.

Bulanık Devlet Hastanesi, modernleşme ve kalite performans çalışmalarına hız verdi. Hedeflerinin bölgenin en iyi devlet hastanesi olmak olduğunu belirten Bulanık Devlet Hastanesi Müdürü İsmet Subaşı, "Hastanemizde, performans ve kalite arttırma çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Hedefimiz, hastanemizi bölgemizin en iyi hastanesi haline getirmektir. Yaptığımız yenilikler, eski hasta yatakları tam otomatik elektrikli ortopedik yataklarla değiştirilmiştir. Acildeki sarı alanlarda kış ayında hastaların üşümemesi için iki adet klima taktık. Bulanık Devlet Hastanesinde temizlik konusunda 32 personel hizmet vermektedir. Tabi ki bu eleman eksikliğimizde mevcuttur. Yeni gelen uzmanlarla birlikte Bulanık Devlet Hastanesine ayakta tedavi olan hasta sayısı yaklaşık bin 500, iki bin olup, 70 kişi yatan hasta vardır. Her hasta odasına mini dolap ve çay ve kahve, buzdolabı ve refakatçi bekleme salonlarına 300 adet koltuk yerleştirilmiştir. Sorunların en büyüklerinden bir tanesi olan Bulanık Devlet Hastanesi çatı ihalesi ise yazın yapılacaktır. Hastanenin bazı bölgelerine 106 ekran LCD televizyon yerleştirilerek hastanemize gelen hastalara hastalıklar konusunda görsel alanda yayınlar yapılacaktır. Engelli ve yaşlı hastalar için ayrı bir birim kurularak, kuyruklarda beklemeyecek ve öncelik tanınacaktır. Tam teşekküllü acil servis ünitesinin yapımı devam etmektedir. Tam teşekküllü ameliyathane sayısı birden ikiye çıkarılmıştır. Hedefimiz bölgenin en iyi hastanesi olmaktır. Bu konuda çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir" dedi.

Bulanık Devlet Hastanesinin modernleşme ve kalite performans çalışmalarına hız verdiğini açıklayan Bulanık Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Müdiresi Ayşe Zırhlı ise, hedeflerinin bölgenin en iyi devlet hastanesi olmak olduğunu belirtti. Ayşe Zırhlı, "Hastanemizde, performans ve kalite artırma çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Hedefimiz, hastanemizi bölgemizin en iyi hastanesi haline getirmektir. Hastanemizin her köşesine canlı ağaçlar yerleştirilerek, gelen hastalara hastalıklar konusunda görsel alanda yayınlar yapılacaktır. Tam teşekküllü acil servis ünitesinin yapımı devam etmektedir. Tam teşekküllü ameliyathane sayısı birden ikiye çıkarılmıştır. Hedefimiz bölgenin en iyi hastanesi olmaktır. Bu konuda çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir" diye konuştu.

Hasta ve hasta yakınları ise, hastanenin eskiye oranla daha iyi hizmet verdiğini dile getirerek, modernleşme yolunda emeği geçenlere teşekkür ettiklerini dile getirdi. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bulanık Subaşı Muş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim? 28 Mart Perşembe Survivor potada kimler var? Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title