Haberler

Buket Elbeyoğlu'nun 'SÖYLE KENDİNE' adlı kitabı okurla buluştu

Güncelleme:

Kitabın asıl konusunu oluşturan II. bölümde ise çok basit, kolay ve isteyen herkesin kendisine rahatlıkla uygulayabileceği 'ŞALTER İNDİRME' tekniği anlatılıyor.

Kitabın ilk bölümünde; inançlarımız, kaygı ve korkularımız, hayallerimiz, misyonumuz, iç seslerimiz, değerlerimiz, ikna kabiliyetimiz vb. bugünümüzü ve yarınlarımızı olumlu ya da olumsuz etkileyen faktörlerden bazılarına, tüm bunların hayatımızı, başarılarımızı, ilişkilerimizi nasıl etkilediğine değiniliyor. Sorun çıkaran iç seslerimizi düzeltmenin, bu sesleri güzel konuşur hale getirmenin, gamlı baykuşlarımızı susturmanın yolları ve tüm bunların hayatımızdaki önemi örneklerle anlatılıyor.

Devamında bu çalışmayla BİLİNÇALTINA telkin göndermeyi başaranların; aşk acısı, kilo sorunu, özgüven eksikliği, suçluluk, sigara ve diğer bağımlılıklar, konsantrasyon bozukluğu, eleştirel iç sesler, değersiz hissetme, affedememe gibi birçok sorunu aşarak yaşadıkları değişim ve dönüşüm mucizeleri paylaşılıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title