Haberler

Buharkent'te İlçe Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Aydın'ın Buharkent ilçesinde Kaymakam Mehmet Deniz Arabacı başkanlığında ilçe güvenlik ve halk toplantısı yapıldı.

Buharkent Kaymakamlığı tarafından Buharkent Belediye Nikah Salonunda düzenlenen "İlçe Güvenlik ve Halk" toplantısına Kaymakam Mehmet Deniz Arabacı'nın yanı sıra Belediye Başkanı Mehmet Erol, İlçe Jandarma Komutanı vekili Hakan Ataş, İlçe emniyet Amir vekili Nurettin Baştepe, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Mehmet Deniz Arabacı başkanlığında İlçe Güvenlik ve Halk toplantısında ilçe güvenliği ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda mobese kamera sisteminin kurulması ve plaka tanıma sisteminin kurulması hakkında bilgi verildi. Uyuşturucu kullanımı ile ilgili alınacak tedbirler, muhtemel hırsızlık olaylarına karşı alınacak tedbirler, kasksız, plakasız, ehliyetsiz ve gürültülü şekilde motosiklet ve araç kullananlarla ilgili şikayetler hakkında, emniyet birimlerince gerekli çalışmaların yapılması görüşüldü.

Çöplerin toplanması, katı atık bertaraf tesisi talepleri, mahallelerimizin ara sokaklarındaki yeterli ışıklandırma yapılmayan yerlerin tespit edilerek Aydem işletme şefliğine bildirilmesi, önerilerinin değerlendirilmesinden sonra toplantı sona erdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Deniz Mehmet Erol Buharkent Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title