Haberler

Buharkent Kaymakamı ve Belediye Başkanından Gazilere Ziyaret

Buharkent Kaymakamı Cemil Öztürk ile Belediye Başkanı Mehmet Erol, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Nazilli Şubesi’ne ziyarette bulundu.

Buharkent Kaymakamı Cemil Öztürk ile Belediye Başkanı Mehmet Erol, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Nazilli Şubesi'ne ziyarette bulundu.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Nazilli Şubesi'ni ziyaret eden Buharkent Kaymakamı Cemil Öztürk ile Belediye Başkanı Mehmet Erol, gazilerle sıcak ve samimi sohbet gerçekleştirdi. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Nazilli Şube Başkanı Hasan Karataş ve gaziler Kaymakam Öztürk ile Belediye Başkanı Erol'u kapıda karşıladı. İlk olarak söz alan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Nazilli Şube Başkanı Hasan Karataş, "Hem Kaymakamımızın hem de Belediye Başkanımızın ziyareti bizi onure etti. Bizler artık belli bir yaşın üzerindeyiz ve bu ziyaretler bizi oldukça memnun ediyor. Unutulmadığımızı anlıyoruz. Biz gelecek kuşaklara hiç düşünmeden canımızı feda eden kişiler olarak değer gördüğümüzü hissediyoruz" dedi. Ardından gazilerin sorunlarını dinleyen Kaymakam Öztürk ve Belediye Başkanı Erol, derneğin şeref defterine duygu ve düşünlerini yazdı. Kaymakam Cemil Öztürk, gazilere gösterdikleri ilgiden ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cemil Öztürk Buharkent Nazilli Türkiye Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

ahmet aslan:

ilginiz için teşekkürler sayın kaymakamım belediye başkanım

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title