Haberler

Buğra ve Aslı'nın Arap Kanalına Verdiği Röportaj Boşa Gitti

Güncelleme:

'Bana Artık Hicran De' dizisinin oyuncuları, Birleşik Arap Emirlikleri'nden yayın yapan MBC4'ün programına konuk oldu. Röportaj yayınlanmadan, dizi yayından kaldırıldı.

Sezonun iddialı yapımlarından olan; ancak 4. bölüm ardından ekrana veda eden 'Bana Artık Hicran De' dizisi dizinin oyuncuları, Birleşik Arap Emirlikleri'nden yayın yapan MBC4 kanalındaki programa konuk oldu.

PROGRAM YAYINLANMADAN DİZİ EKRANA VEDA ETTİ

Dizinin başrol oyuncuları Aslı Enver ile Buğra Gülsoy, Zeynep Özek'in hazırladığı ve Liana Dahdouh'un sunduğu 'Turki Ekstra' programında canlandırdıkları karakterlerle ilgili bilgi verdi, soruları yanıtladı. Ancak reytingler röportajın yayınlanmasına fırsat vermedi. Büyük umutlarla başlayan dizi, 4. bölümün ardından ekrana veda etti.

Arap kanalına verilen röportajın detayları:

Yetimhanede büyüyen ve bir işadamının verdiği bursla eğitim gören 'Sinan' karakterini canlandıran Buğra Gülsoy, "Dizide canlandırdığım Sinan gibi içimdekileri fazla dışarı yansıtmam. Maskelerim vardır." dedi. Gülsoy, kendisi ile ilgili bir soru üzerine, "Gerçek hayatta ilişki adamıyım. Uzun ilişkiler yaşarım. Dizideki 'Sinan' gibi değilim yani" karşılığını verdi.

GÜRSOY: KISKANÇ BİR ADAM DEĞİLİM

Buğra Gülsoy, kız arkadaşı Nilüfer Gürbüz'ün tatilde çekilen fotoğraflarına tepkisinin sorulması üzerine, "Kıskanç bir adam değilim. Magazindeki o fotoğrafları görünce de herhangi bir kızgınlığım olmadı. Gayet doğal böyle şeyler" dedi. Gülsoy, Arap hayranlarına da, "Söz geleceğim" diyerek mesaj gönderdi.

ASLI ENVER: KAZA GÖRÜNTÜLERİ EN ZOR SAHNE

Aslı Enver, dizide canlandırdığı 'Hicran' karakteri için gerekli olan vitray dersini aldığını, dışarıdan kolay görünmesinin aksine cam parçalarını yapıştırarak ortaya bir eser çıkarmanın zor olduğunu söyledi. Enver, fragman olarak kullanılan kaza görüntülerinin bugüne kadar çektiği en zor sahne olduğunu anlatırken, "Araba 2.5-3 saniye içerisinde iki kere 365 derece dönerken, kaza anını, şokunu, yaşayacaksın, kızı koruma içgüdüsü ile hareket edeceksin ve aynı zamanda da estetik gözükeceksin. Aynı otomobilde 30-40 kez bütün gün dönmüşüzdür." dedi.

Güzel oyuncu, dizide sürekli gözyaşı döktüğünü hatırlatan sunucuya, "Öyle yazıyorlar, öyle oluyor" karşılığını verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bana Artık Hicran De Buğra Gülsoy Aslı Enver Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title