Haberler

Bucasporlu Burakcan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Yolunda

Spor Toto 2'nci Lig takımlarından Bucaspor ile sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona erecek orta saha oyuncusu Burakcan Kunt, PTT 1'inci Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la masaya oturdu.

Spor Toto 2'nci Lig takımlarından Bucaspor ile sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona erecek orta saha oyuncusu Burakcan Kunt, PTT 1'inci Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la masaya oturdu. Kariyerini 1'inci Lig'de sürdürmek isteyen genç futbolcunun Gaziantep ekibiyle prensipte anlaşma sağladığı öğrenildi. Burakcan'ın yanı sıra mukaveleleri bitecek olan Emre Şahin, Mehmet İncebacak ve Ferhat'ın da 1'inci Lig'e gitmek istediği öğrenildi.

Bucaspor'a 2014-2015 sezonunda Balıkesirspor'dan transfer olan 24 yaşındaki Burakcan, sarı lacivertli formayı ligde 40, Türkiye Kupası'nda da 6 kez giydi, Burakcan ağları toplamda da 5 kez sarsmayı başardı.

Öte yandan yeni sezonu planlama çalışmalarına bir türlü başlayamayan İzmir ekibinde Başkan Çetin Kayışlı, cumartesi günü teknik direktör Suat Kaya ile yapacağı görüşmenin ardından yol haritalarını belirleyeceklerini ifade etti. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Mehmet İncebacak Emre Şahin Bucaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title