Haberler

Bucasporlu 43 Taraftara Yasak

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü, Bucaspor'un Karşıyaka ve Manisaspor ile oynadığı maçlarda stat içinde ve dışında olay çıkaran toplam 43 taraftarının 6222 sayılı kanuna göre spor müsabakalarından men edildiğini açıkladı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü, Buca spor'un Karşıyaka ve Manisa spor ile oynadığı maçlarda stat içinde ve dışında olay çıkaran toplam 43 taraftarının 6222 sayılı kanuna göre spor müsabakalarından men edildiğini açıkladı.

Emniyet Müdürlüğü, 10 Nisan 2015 tarihinde oynanan Bucaspor-Karşıyaka karşılaşmasında Bucalı taraftarların stat içinde tribün koltuklarını kırıp sahaya yabancı cisimler attığını ve küfrettiğini, 4 Mayıs 2015 tarihindeki Manisaspor müsabakasından sonra ise stat dışında taşkınlık yaptığını ifade etti.

Bucasporlu taraftarların Manisaspor beraberliği sonrası yolları çöp konteynerleri ile kapattığı bilgisini veren Emniyet Müdürlüğü, 16 Eshot durağının tahrip edildiğini, 5 belediye otobüsünün camlarının kırıldığını, Trafik Denetleme Şube Müdülüğü'ne ait 1 ekip aracına zarar verildiğini ve Üçkuyular Meydanı'nda da seyir halindeki bir otomobilin arka camının kırıldığı belirterek 43 kişinin gözaltına aldındığını bildirlidi. Olaylara karışan diğer şahısların tespit ve yakalama çalışmalarına ise devam ediliyor. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Manisaspor Karşıyaka Bucaspor İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title