Haberler

Bucaspor'un, Kapadokya Kampı Devam Ediyor

Güncelleme:

PTT 1. Lig takımlarından Bucaspor, yeni sezon hazırlıklarına Nevşehir'in Avanos ilçesinde devam ediyor.

PTT 1. Lig takımlarından Bucaspor, yeni sezon hazırlıklarına Nevşehir'in Avanos ilçesinde devam ediyor.

İzmir'deki çalışmalarını tamamladıktan sonra kamp için Avanos'a gelen Bucaspor, Avrasya Otel'de günde yaptığı çift idmanla yeni sezona hazırlanıyor.

Çalışmalar hakkında AA muhabirine açıklamada bulunan teknik direktör Sait Karafırtınalar, Pazartesi günü geldikleri Avanos'ta çalışmaların iyi gittiğini belirterek, iklim şartları ve çalışma ortamının iyi olması nedeniyle bu bölgeyi tercih ettiklerini söyledi.

Avanos kamplarının 24 Temmuz'a kadar devam edeceğini, bayramda ara verdikten sonda ikinci kamp programlarını da Erzurum'da gerçekleştireceklerini belirten Karafırtınalar, "Kadromuz ağırlıklı olarak gençlerden oluşuyor. Şu anda takım planlamasını yapıyoruz. Transfer konusunda acele etmiyoruz. Orta sahaya ve forvet hattına 3 takviye yapıp takımı güçlendirmeyi düşünüyoruz" dedi.

Takım kaptanı Zafer Çevik de güzel bir hazırlık devresi geçirdiklerini ve İzmir'de başladıkları çalışmalarının Avanos'ta devam ettiğini, Erzurum'da da katılacakları turnuva ile yeni sezon hazırlıklarını tamamlayacaklarını söyledi.

İçinde bulundukları ekonomik şartlardan dolayı 3 senedir genç oyunculara daha çok fırsat verildiğini ifade eden Çevik, şunları kaydetti:

"Kulübümüz genç oyunculara çok iyi fırsatlar veriyor ve bunun da sonuçları son yıllarda görülmeye başlandı. Her yıl 2-3 sporcu bir üst lige transfer oluyor. Bunlardan en önemlisi Salih Uçan. Bundan 3 yıl önce Salih'le burada aynı otelde kamp yaptık. Kendisini belli etmişti. Genç yaşta usta bir futbolcu gibi oynuyordu. Şu anda da takımımızda genç oyuncular mevcut. Salih gibi iyi yerlere geleceklerine inanıyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Kapadokya Nevşehir Bucaspor Avanos Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title